ACTIVITEITEN

De Echo Base Con is niet een conventie zoals alle anderen. Een dag vol entertainment is waar wij naar streven, voor ieder wat wils. Daarom zullen er op deze dag allerlei activiteiten zijn. De activiteiten, die al bevestigd zijn, zijn:

 • In samenwerking met 20th Century Fox Home Entertainment zal er een presentatie worden gegeven van de DVD van Episode I - The Phantom Menace. Tijdens deze presentatie zullen er beelden gezien laten worden, zal FOX zelf het een en ander vertellen en zal Ray Park erbij betrokken worden.
 • In samenwerking met officiŰle Decipher Tournament Directors (TD's) zal er een Star Wars CCG toernooi worden georganiseerd, waarbij leuke en exclusieve prijzen te winnen zijn. Meer info over deelname aan dit toernooi is te vinden op ryloth.com.
 • Voor diegenen die ge´nteresseerd zijn in de Decipher Star Wars CCG, maar nog geen ervaring met spelen hebben, is er een demogame aanwezig. Met enkele ervaren spelers kun je kennis maken met het spel. Ook voor advies en/of vragen over de CCG kun je bij hen terecht.
 • In samenwerking met Sony Computer Entertainment zal er een gamestoernooi gehouden worden, waarbij je leuke prijzen kunt winnen. De hele dag zullen er twee PlayStation 2 consoles met Star Wars games aanwezig zijn, waarop je je skills kunt tonen en tevens de meest recente Star Wars games kunt spelen.
 • Standhouder Lightspeed Comics organiseert een heuse give-away, waarbij elke bezoeker kans maakt op leuke prijzen. Deelname hieraan is gratis!
 • Mensen met een Star Wars outfit kunnen meedoen aan de kostuumwedstrijd. Hierbij zal een deskundige jury de kostuums beoordelen op onder andere gelijkenis, kwaliteit, etc. De persoon met het mooiste kostuum zal naar huis gaan met een leuke prijs!
 • Tijdens Guests of Honour zullen de gasten worden ge´ntroduceerd. Onze presentator zal een gesprek voeren met de gasten en na afloop krijgt het publiek nog even de gelegenheid om vragen te stellen. Tip: bedenk nu alvast je vraag/vragen, die je graag zou willen stellen!
 • In Echo Base Magazine 1, in het interview met de maker Jeff Cioletti, werd het al aangekondigd: de documentaire The Fandom Menace zal getoond worden. Deze documentaire is slechts op een klein aantal andere conventies te zien geweest.

 • Tijdens de signeersessie kun je de handtekeningen van de acteurs bemachtigen. Zo zal Anthony Daniels enkele exclusieve items meenemen, zoals zeer zeldzame foto's van CZ-3, de droid die hij kort in ANH speelde.
  NB. De gasten bepalen zelf de hoogte van de prijs van handtekeningen. Wij hebben hier geen enkele invloed op.


CZ-3

Zodra nieuwe activiteiten bekend worden, zul je die op deze pagina kunnen terugvinden.