KAARTEN

Het aantal kaarten dat beschikbaar is voor deze conventie is zeer gelimiteerd. Om de gezelligheid van de conventie enigszins te kunnen garanderen, is gekozen voor een wat kleinere opzet. Er zijn daarom maar 600 kaarten beschikbaar en op=op! Bestel dus snel je kaarten als je er zeker van wilt zijn, dat je erbij kunt zijn.

De kaarten kosten in de resterende periode van de voorverkoop 40 GULDEN. De voorverkoop duurt nog tot 1 oktober.

Indien er na deze periode nog kaarten over zijn, zullen aan de kassa de kosten voor een kaartje 50 gulden per stuk bedragen.

Het bestellen van kaartjes is vrij simpel. Je kunt je bestelling naar ons e-mailen, faxen of bellen. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, wordt er z.s.m. een bevestiging gestuurd met daarin: het totaalbedrag, bankrekeningnummer waarop dit gestort moet worden en de datum waarvoor het geld overgemaakt moet zijn.

Let erop dat je de volgende punten allemaal doorgeeft:

  • Jouw naam
  • Het aantal kaarten dat je wilt
  • Jouw contactgegevens: je adres
  • Jouw faxnummer en/of telefoonnummer en/of e-mail adres (één van deze drie is verplicht!).

Een bestelling e-mailen kan door bovenstaande gegevens te sturen naar info@swfanclub.nl. Je kunt ook faxen door het volgende nummer te gebruiken: 084-8647421. Of je kunt bellen naar nummer: 084-8647421 (spreek je gegevens in).

Zorg ervoor dat de gegevens die je doorgeeft correct en volledig zijn. In het geval dat er iets foutgaat, moeten wij contact met je kunnen opnemen. Onvolledig ingevulde bestellingen worden niet verwerkt. Indien de betaling te laat binnen is, wordt de bestelling niet toegekend.

Alle kaarten, die voor 18 september zijn besteld, worden ongeveer 3 weken voor aanvang van de conventie verstuurd. De verzendkosten bedragen 1,50 gulden per bestelling, ongeacht of je 1 of 10 kaarten bestelt. Deze kosten zijn dus niet inbegrepen in de prijs van een kaartje.