NIEUWS

15 oktober:
Aan alle bezoekers van de Echo Base Con 2001,

Hartelijk dank voor jullie komst naar de allereerste Echo Base Con. Dankzij jullie is deze Con een groot succes geworden. Zowel Anthony Daniels als Ray Park was zeer te spreken over de sfeer en ook vooral over het feit dat het Nederlandse publiek zich zo voortreffelijk gedroeg. We hopen dat jullie het allemaal naar je zin hebben gehad en dat jullie over een jaar terug zullen komen voor de Echo Base Con 2002!

De Echo Base crew


14 oktober:
Foto's en een verslag zijn binnenkort op de (normale) Echo Base website te vinden, dus houd deze goed in de gaten.


7 oktober:
Het aftellen is begonnen. Nog maar 6 dagen en dan is het zover! Rond 10.00 uur 's ochtends zullen de deuren opengaan en gaat de allereerste Echo Base Con van start! Later deze week zal het programma on-line gezet worden, zodat je een beetje een idee krijgt van de indeling van de dag.
Mensen die nog graag willen komen: kom gerust langs. Er zijn nog kaarten beschikbaar aan de kassa. Voor meer info, zie de sectie Kaarten.


6 oktober:
De winnaar van de prijsvraag waarmee twee toegangskaarten voor de EBC2001 gewonnen konden worden is Peter Damen geworden. Van harte gefeliciteerd! Met hem zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen.


6 oktober:
Veel mensen maakten zich zorgen over de kaarten en schreven en/of belden ons daarom. Aan hen is doorgegeven dat de kaartjes zo spoedig mogelijk verstuurd zouden worden. Zowel een vertraging bij de drukker als het fraude-bestendig maken van de kaarten heeft geleid tot deze vertraging van anderhalve week. Maar geen nood. De kaarten zijn inmiddels verstuurd en zullen aan het begin van volgende week bij iedereen in de bus vallen. Onze welgemeende excuses voor de vertraging.
Later vandaag maken we tevens de winnaar bekend van de prijsvraag waarmee 2 gratis kaarten gewonnen konden worden.

Daarnaast is de sectie Partners bijgewerkt met de toevoeging van partner Dark Horse, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de Star Wars comics.


30 september:
De sectie Partners is bijgewerkt met de toevoeging van een lijst met nieuwe standhouders. Neem snel een kijkje!


28 september:
Met gepaste trots kunnen we je de officiŽle Echo Base Con 2001 Poster tonen. Deze prachtige poster is vormgegeven door de vaste designer van Echo Base: Erwin Koremans. Klik op het plaatje voor een grotere versie.


14 september:
Jawel, het is eindelijk zover! Met erg veel trots kunnen we onze tweede gast bekend maken. Dit is niemand minder dan Anthony Daniels, beter bekend als C-3P0 uit alle vier de Star Wars films. Daarnaast heeft hij ook de rol van droid CZ-3 gespeeld in A New Hope. Meer informatie over Anthony kun je vinden in de sectie Gasten en de sectie Activiteiten.10 september:
De sectie Activiteiten is toegevoegd en de sectie Partners is bijgewerkt.


10 september:
In samenwerking met Sony Computer Entertainment zal er een gamestoernooi gehouden worden. De hele dag zullen er twee Playstation 2 consoles met Star Wars games aanwezig zijn. Meer info in de sectie Activiteiten.


8 september:
Standhouder Lightspeed Comics zal op de EBC2001 een heuse give-away organiseren waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Deelname hieraan is gratis! Meer info kun je aankomende week lezen in de sectie Activiteiten.


7 september:
Vandaag is de laatste dag dat je nog goedkoop je kaartje kunt bemachtigen. Vanaf morgen wordt de prijs weer verhoogd voor de laatste voorverkoopperiode. Voor abonnees vervalt de abonneekorting en gewone kaartjes zullen dan 40 gulden kosten. Bestel dus snel je kaarten als je dit nog niet gedaan hebt. Meer info in de sectie Kaarten.


6 september:
Vandaag is er weer een nieuwe standhouder bekend gemaakt. In de loop van de komende weken zullen er nog meer bekendgemaakt worden. Meer info kun je in de sectie Partners vinden.


24 augustus:
Vandaag hebben we het magische getal van 2-0-0 bereikt. Binnen twee weken zijn dus de eerste 200 kaarten verkocht! Vandaag is tevens de laatste dag van periode 1. Vanaf morgen worden de prijzen van de kaarten verhoogd met 5 gulden. Als je dus nog goedkoop je kaartje wilt bemachtigen, bestel dan snel! Meer info in de sectie Kaarten.


23 augustus:
Half september komt nummer 3 van Echo Base Magazine uit. Wat dit nummer zo exclusief maakt is de door officiŽle Star Wars artiest Matt Busch gemaakte cover! Door de beperkte oplage van dit magazine zal dit nummer ongetwijfeld een gewild collector's item worden. Op de Echo Base Con zal een gelimiteerd aantal exemplaren verkrijgbaar zijn. Meer info kun je hier lezen.


16 augustus:
Vandaag was het al zover: binnen 5 dagen zijn de eerste 100 kaarten verkocht. De kaartverkoop loopt dus zeer voorspoedig en dat doet ons vreugd. Wil je ook bij de EBC2001 zijn? Bestel dan snel je kaarten! Meer info in de sectie Kaarten.


15 augustus:
Liefhebbers van en geÔnteresseerden in de Star Wars CCG van Decipher opgelet! Op EBC2001 zal er niet alleen een demogame aanwezig zijn, maar zal er tevens een heus toernooi gehouden worden. Binnenkort meer info in de sectie Activiteiten.


11 augustus:
De kaartverkoop is vanaf vandaag officieel begonnen. Neem snel een kijkje in de sectie Kaarten.


11 augustus:
Naast de presentatie van de Episode I DVD zal ook een kostuumwedstrijd behoren tot ťťn van de vele activiteiten, die gehouden zullen worden. Binnenkort meer info in de sectie Activiteiten.


9 augustus:
17 oktober is de officiŽle datum waarop de Episode I DVD in Nederland uitgebracht zal worden. In samenwerking met FOX HOME Entertainment Benelux zal EBC2001 een speciale presentatie geven van deze DVD! Binnenkort meer info over deze presentatie in de sectie Activiteiten.9 augustus:
De locatie voor EBC2001 is bekend! De conventie zal worden gehouden in congres- en partycentrum De Malle Jan in Maarssen (vlakbij Utrecht). Binnenkort volgt een gedetailleerde routebeschrijving in de sectie Locatie.


8 augustus:
Vorige week is dit nieuws al bekend gemaakt op onze website EchoBase.nl en op de websites TheForce.net en JediNet.com: de eerste gast voor EBC2001 is niemand minder dan Ray Park! Naast Episode I: The Phantom Menace (waarin hij Darth Maul speelde) is hij ondermeer te bewonderen geweest in de films Sleepy Hollow (als de Headless Horseman) en X-Men (als Toad). Meer info over deze acteur kun je vinden in de sectie Gasten.