...::: ACTIVITEITEN :::

Behalve de aandacht voor liefdadigheid, besteden wij net zoveel zorg aan een basisprincipe van ons evenement: entertainment. Wij proberen niet alleen vermaak te bieden aan onze bezoekers, maar ook aan onze gasten - door hen onder andere te betrekken bij de verscheidene activiteiten. Enkele activiteiten die je kunt verwachten zijn:

  • Charity Auction - met behulp van enkele van de bekendste Star Wars beroemdheden zal er een veiling gehouden waarbij bezoekers de mogelijkheid zullen krijgen om te bieden op enkele unieke items. Klik hier voor een overzicht.
  • Kostuumwedstrijd - ook ditmaal zullen mensen met Star Wars kostuums meedoen aan deze wedstrijd. Een jury van experts zal elk beoordelen op gelijkenis, kwaliteit, etc. De persoon met de mooiste outfit zal naar huis gaan met een prachtige prijs!
  • Guests of Honour - Kort na het begin van het evenement zullen de gasten worden geÔntroduceerd. Onze presentator zal een gesprek voeren met de gasten en na afloop krijgt het publiek nog even de gelegenheid om vragen te stellen. Tip: bedenk nu alvast je vraag/vragen, die je graag zou willen stellen!
  • Signeersessie - Gedurende een groot deel van de dag is het mogelijk een handtekening van de acteurs te bemachtigen. De acteurs hebben zelf allerlei materiaal beschikbaar om te laten signeren, maar je kunt uiteraard ook zelf iets meenemen om te laten signeren. NB. De gasten bepalen zelf de hoogte van de prijs van handtekeningen. Wij hebben hier geen enkele invloed op.
  • TCG toernooi - In samenwerking met PS-Games, de officiŽle Nederlandse distributeur van Wizards of the Coast, zal er een officieel Star Wars TCG (Trading Card Game) toernooi gehouden worden. Voor spelers die nog niet bekend zijn met TCG is er ook een demonstratieteam aanwezig om de basisbeginselen uit te leggen. Binnenkort volgt hier meer informatie over.
  • Rebel-C Corner - speciaal voor verzamelaars zal er een Rebel Collectors' World gedeelte ingericht worden. Hier zullen verzamelaars de kans krijgen om met elkaar te kunnen ruilen. Daarnaast zal er op deze plek ook een vragenronde plaatsvinden waar bezoekers de gelegenheid krijgen om vragen te stellen. Er zal in ieder geval een vintage specialist aanwezig zijn om alle vragen betreffende vintage merchandise te beantwoorden, en een specialist op het gebied van 'neo-classical' action figures (periode 1995-2002).
  • Schminken - speciaal voor onze jeugdige bezoekers zal er een professionele make-up artist aanwezig zijn om kinderen te schminken als hun favoriete Star Wars personage. Hieraan zijn geen enkele kosten verbonden.
  • Consoles - voor liefhebbers van Star Wars videogames zullen er consoles aanwezig zijn. Zo zijn gamesfabrikanten Nintendo en Sony aanwezig met drie GameCube en vier Playstation 2 speelkasten.
  • Lego Kloonwedstrijd - bouw in korte tijd zoveel mogelijk klonen - met Lego!