...::: LOKATIE :::

De Echo Base Charity Con 2002 wordt gehouden in de Blokhoeve, Blokhoeve 1 te Nieuwegein.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS rijden twee trams die voor de deur van de Blokhoeve stoppen. Deze twee trams gaan richting Nieuwegein-Zuid en IJsselstein, van beide kun je gebruik maken omdat ze voor het grootste gedeelte dezelfde route volgen. Elke 7 minuten vertrekt een van de twee trams. De rit naar de Blokhoeve duurt minder dan 20 minuten. Uitstappen bij halte Zuilenstein tegenover De Blokhoeve.

Op de site van de Nederlandse Spoorwegen kun je je reis plannen.

Bereikbaarheid met de auto

Komende vanuit Amsterdam
Komende vanuit de richting Amsterdam rij je op het verkeersplein Oudenrijn in de richting Arnhem. Vervolgens kies je de afslag Nieuwegein. Daarna neem je de eerste afrit richting Nieuwegein. Onderaan deze afrit ga je rechtsaf. Je rijdt dan op de A.C. Verhoefweg. Bij de tweede verkeerslichten ga je linksaf. De Blokhoeve ligt dan aan je linkerhand.

Komende vanuit 's-Hertogenbosch
Komende vanuit de richting 's-Hertogenbosch neem je de afslag richting Nieuwegein / IJsselstein / Schoonhoven. Bovenaan deze afslag ga je rechtsaf. Bij de eerste verkeerslichten ga je rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten ga je linksaf. Je rijdt dan op de A.C. Verhoefweg. Bij de derde verkeerslichten ga je rechtsaf. De Blokhoeve ligt dan aan je linkerhand.

Komende vanuit Den Haag
Komende vanuit de richting Den Haag rij je richting Arnhem. Vervolgens kies je de afslag Nieuwegein. Daarna neem je de eerste afrit richting Nieuwegein. Onderaan deze afrit ga je rechtsaf. Je rijdt dan op de A.C. Verhoefweg. Bij de tweede verkeerslichten ga je linksaf. De Blokhoeve ligt dan aan je linkerhand.

Komende vanuit Arnhem - Hilversum - Amersfoort
Komende vanuit de richting Arnhem - Hilversum - Amersfoort passeer je het knooppunt Lunetten. Volg de A12 richting Nieuwegein afslag 16 (rechts aanhouden). Na het passeren van het Amsterdam Rijnkanaal neem je de afslag Nieuwegein. Je volgt deze weg tot je automatisch op de A.C. Verhoefweg komt. Bij de tweede verkeerslichten ga je linksaf. De Blokhoeve ligt dan aan je linkerhand.

Je kunt de ANWB Routeplanner gebruiken om je route te bepalen. De postcode van de Blokhoeve is 3438 LC.

Pinnen
In de directe nabijheid van de Blokhoeve is geen pinautomaat. In het centrum van Nieuwegein kan gepind worden (op vijf minuten afstand met de tram), maar we raden je aan voldoende geld te pinnen op Utrecht CS of mee te nemen van huis.