...::: NIEUWS :::

Donderdag 10 oktober
Het verslag van Echo Base Charity Con 2002 kun je hier lezen. De conventie heeft maar liefst € 7143.99 opgeleverd voor het Koningin Wilhelmina Fonds!

Maandag 7 oktober
De poster van de afgelopen zaterdag gehouden Echo Base Charity Con 2002 is nog te verkrijgen! Deze poster, gemaakt door official Star Wars artist Matt Busch, is officieel door Lucasfilm Ltd. gelicenseerd voor Echo Base.

De poster is te verkrijgen voor € 9,95 inclusief verzendkosten. Tevens hebben we nog een klein aantal door Matt Busch gesigneerde exemplaren. Deze kost slechts € 19,95 inclusief verzenden!

Wil je een poster bestellen, stuur dan een mail naar wj@swfanclub.nl. Vermeld hierbij of je de gesigneerde of ongesigneerde versie wilt bestellen. Meerdere exemplaren mag natuurlijk ook. De prijs per stuk wordt dan uiteraard wat lager. Op=op, dus wees er snel bij

Zondag 6 oktober
Echo Base Charity Con 2002 zit erop. Na zo'n driekwart jaar voorbereiding viel alles op z'n plaats. Alle ingrediënten voor een geslaagd Star Wars evenement waren aanwezig: een prachtige lokatie, geweldige gasten, een bijzonder stel medewerkers, veel standhouders en veel, heel veel bezoekers. Meer dan 900 mensen wilden dit evenement meemaken, en gezien het grote aantal enthousiaste reacties dat we inmiddels hebben gekregen blijkt dat men zich in Nieuwegein uitstekend heeft vermaakt.

Maar natuurlijk stond het evenement geheel in het teken van het goede doel: het Koningin Wilhelmina Fonds. Daar was het allemaal om begonnen, en dankzij jullie hebben we een enorm bedrag voor het KWF op kunnen halen. Hoe groot het bedrag uiteindelijk is zullen we binnenkort, zodra alle berekeningen zijn gemaakt, bekend gaan maken maar we kunnen alvast verklappen dat de veiling alleen al meer dan € 1200 heeft opgebracht!

Binnenkort volgt op de site een uitgebreid verslag met vele foto's.

Voor nu sluiten we af met het bedanken van de volgende personen en bedrijven voor hun geweldige inzet:

  • De medewerkers: Niels, Wouter, John, Marco, Dylan, Maaike, Maarten, Erik, Dennis, Renate, Raimondo, Casper, Martin, Reinier en Daan

  • De gasten: Alan Dean, John, Angus, Julian, Mike, Dermot, Jeremy & Maureen, Kenny & Valerie, Tim & Tia, Alan & Winn, Felix, Steve & Julia

  • Matt Busch, Mark Dermul, Ursula Hilgemann, Andrea Schneider, Bart Barenbrug, Raymond Borggreve, Stjepko Dubravcic en Gary Price

  • Reclamebureau Publitrends, PS-Games, Dark Horse Comics, Twentieth Century Fox, Lucasfilm Ltd., Contactdata, Nintendo, DeAgostini, Sony en Lego

  • De standhouders

  • En natuurlijk alle bezoekers!

Bedankt allemaal!

Patrick, Erwin, Wiebe-Johan
Organisatie Echo Base Charity Con 2002

Woensdag 2 oktober
De lijst met items die worden geveild tijdens de Charity Auction is opnieuw aangevuld met enkele zeer exclusieve items. Gesigneerde foto's, exclusieve Star Wars shirts en caps gedoneerd door Lucasfilm, een Jorg Sacul actiefiguur (alleen verkrijgbaar geweest op Celebration II afgelopen mei in Indianapolis) en vele andere. Klik hier voor een overzicht.

De voorverkoop is inmiddels gestopt. Kaarten kunnen uitsluitend nog aan de kassa worden gekocht.

Zaterdag 14 september
Kenny Baker R2-D2 in alle Star Wars films en Paploo in Return of the Jedi is toegevoegd aan de gastenlijst. Kijk op de gasten pagina alle info.

Donderdag 5 september
Elf, het gekkengetal - maar zo gek is hij helemaal niet - Dermot Crowley, General Crix Madine in Return of the Jedi voegt zich toe bij de tien al eerder bevestigde gasten op de Echo Base Charity Con 2002. Kijk op de gasten pagina alle info.

Vrijdag 30 augustus
En dat is tien! Tim Rose, de poppenspeler verantwoordelijk voor het tot leven brengen van Admiral Ackbar, Salacious Crumb en Sy Snootles in Return of the Jedi vergezelt de overige negen bevestigde gasten op de Echo Base Charity Con 2002. Kijk op de gasten pagina alle info.

Zondag 25 augustus
Voor de derde dag op rij kunnen we een nieuwe gast aan onze lijst toevoegen. Dit keer is dat Mike Edmonds, het best bekend als Logray uit Return of the Jedi. Zie de gasten pagina voor meer informatie.

Zaterdag 24 augustus
Wederom een nieuwe acteur aan de lijst toegevoegd. Dit keer is het John Chapman, verantwoordelijk voor de rol van X-Wing piloot Gil "Drifter" Viray in Star Wars. Zie de gasten pagina voor details.

Vrijdag 23 augustus
De gastenlijst wordt nog verder uitgebreid. Aan de lijst voegen we Steven Speirs toe, die in The Phantom Menace de rol van Captain Tarpals vertolkte. Zie de gasten pagina voor details.

Woensdag 21 augustus
De poster voor de Echo Base Charity Con 2002 is gemaakt door een oude Echo Base bekende: Matt Busch. Matt (door Lucasfilm Ltd. aangesteld als "official Star Wars artist") maakte al eerder de cover voor Echo Base Magazine 3 en dit keer was hij bereid voor ons een zeer fraaie poster te maken. Klik hier om de poster te zien.

Het voorlopige programma voor Echo Base Con 2002 is online gezet. Klik hier om het programma te bekijken.

Zaterdag 17 augustus
Felix Silla (Ewok Retah in Return of the Jedi, Twiki uit Buck Rogers) is ook van de partij op 5 oktober. Kijk snel op de gasten pagina.

Woensdag 14 augustus
Vandaag zijn er nieuwe activiteiten aan de bestaande lijst toegevoegd. De lijst is nog niet geheel compleet, maar belooft nu al te gaan zorgen voor een dag gevuld met allerlei vormen van entertainment. Tevens is de eerste versie van de lijst van objecten, die tijdens de charity auction geveild gaan worden, toegevoegd. Ga dus snel kijken op de activiteiten pagina.

Dinsdag 13 augustus
Later deze week zal de activiteiten pagina bijgewerkt worden, maar vandaag kun je alvast de nieuwe lijst van partners en standhouders bekijken. In de komende tijd zal deze lijst nog verder uitgebreid worden. Neem snel een kijkje op de partners pagina!

Vrijdag 9 augustus
Jeremy Bulloch (Boba Fett in de Classic Trilogy) en Alan Harris (Bossk in The Empire Strikes Back) zullen ook op de Echo Base Con 2002 aanwezig zijn. Kijk voor alle info op de gasten pagina!

Dinsdag 9 juli
Uiteraard zullen er ook dit jaar weer vele dealers met allerlei soorten merchandise aanwezig zijn. Welke dat precies zijn, kun je terugvinden op de partners pagina. De komende tijd zullen we meer dealers gaan toevoegen aan de lijst.

Zondag 7 juli
Echo Base Con 2002 wordt gehouden op een prachtige lokatie: de Blokhoeve te Nieuwegein. Een lokatie die bovendien centraal gelegen is in Nederland en uitstekend te bereiken per auto en openbaar vervoer. Voor meer informatie kijk op de lokatie pagina!

Woensdag 19 juni
Na Alan Dean Foster kunnen we vandaag de volgende twee gasten bekendmaken. Het gaat om de acteurs die General Veers (ESB) en Gold Leader (ANH) hebben gespeeld. Neem snel een kijkje op de gasten pagina!

Vrijdag 10 mei
Met gepaste trots kunnen we onze eerste gast vandaag bekendmaken. Neem snel een kijkje op de gasten pagina, waar je ook een korte biografie over deze gast kunt lezen.

Donderdag 9 mei
Na een korte pauze vanwege de enorme drukte rond "Episode II: Attack of the Clones", pakken we de draad weer op voor de organisatie van de EBC2002. Zo zullen we bijvoorbeeld binnenkort de kaarten gaan drukken en versturen naar alle mensen.
De komende tijd zul je ook wat vaker updates kunnen verwachten, dus houd de website goed in de gaten.

Maandag 25 maart
De activiteitenpagina is geupdate met enkele nieuwe activiteiten. En daarnaast is het vanaf vandaag mogelijk om via deze website kaarten te bestellen voor de conventie. Neem dus snel een kijkje op de activiteiten en kaarten pagina's.

Maandag 4 maart
Welkom op de EBC2002 website. Vanaf vandaag kun je hier het laatste nieuws lezen over dit evenement.
Het eerste nieuws is de bekendmaking van de datum. Zet zaterdag 5 oktober maar alvast in je agenda!