Exclusieve poster van Stephen B. Scott

In het verleden wist Stichting Echo Base diverse officiële artiesten te strikken om artwork te maken voor zowel onze magazines als onze conventieposters. Ook voor deze editie hebben we een geweldige artiest weten te strikken die het poster artwork voor ons zal verzorgen, namelijk Stephen B. Scott.

Stephen heeft getekend voor DC Comics, Marvel Comics, Image, Dark Horse en ga zo maar door. De titels waar hij aan heeft gewerkt zijn net zo indrukwekkend als de uitgevers. Denk bijvoorbeeld aan “Batman“, “X-Men Forever“, “JLA“, “Hulk” en nog veel meer. Stephen heeft ook gewerkt aan de televisieserie “Smallville” en aan ABC familieserie “Kyle XY“. Door George Lucas werd hij gevraagd om de art te verzorgen voor “Indiana Jones and the Tomb of the Gods“. Bijna alle art is daarna gekocht door George Lucas en is nu onderdeel van zijn persoonlijke collectie. Recent werk van Stephen is “The Graveyard Book” van de veelvuldig onderscheiden auteur Neil Gaiman en daarnaast werkt hij momenteel aan de stripserie “Normandy Gold” van uitgeverij Titan Comics.

Binnenkort zullen we de exclusieve Echo Base Charity Con 2017 poster officieel onthullen. Tot die tijd presenteren we deze kleine teaser. Meer informatie over Stephen B. Scott vind je terug op zijn officiële website.