Remnants of the Order

Remnants of the Order

Nederlandse Star Wars fanfilm komt naar Echo Base Charity Con!

Op Echo Base Charity Con 2017 zal Remnants of the Order vertoond worden, een Nederlandse Star Wars-fanfilm die gedeeltelijk door crowdfunding tot stand wordt gebracht. De makers van de film zullen na afloop van de vertoning deelnemen aan een panel. Ook zullen ze gedurende de dag tijdens de conventie aanwezig zijn met een stand waar je onder meer props kunt bekijken en kan zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van een film.

Remnants of the Order – A Star Wars Fan Film vertelt het verhaal van Pai, een jong meisje dat samen met haar oom leeft onder de bezetting van de Empire. Haar dagelijkse leven bestaat uit het zoeken naar bruikbare voorwerpen op haar planeet en praten met haar enige vriend (en Stormtrooper) HV over hoe het zou zijn om een TIE fighter piloot te worden. Maar dan verandert haar leven drastisch wanneer ze een voorwerp uit het verleden vindt.

Wil je dit project ondersteunen? Dat kan! Neem dan snel een kijkje op de crowdfunding-pagina van Remnants of the Order: www.cinecrowd.com/remnants-order.