Rebel Legion Dune Sea Base

Rebel Legion to the rescue!

Er is geen dark side zonder de light side. Daarom kunnen we vandaag aankondigen dat ook de Rebel Legion – Dune Base Sea aanwezig zal zijn op Echo Base Charity Con.

De Dune Base Sea in de Nederlandse tak van de Rebel Legion, een wereldwijde organisatie die zich net als de 501st bezighoudt met de kostuums uit het Star Wars universum en zich onder meer inzet voor goede doelen. Deze organisatie in in 1999 opgericht en heeft door de jaren heen wereldwijd afdelingen opgebouwd. Zij vertegenwoordigen de ‘good guys’ en leden van deze groep zijn in het bezit van één of meerdere kostuums van bijvoorbeeld Jedi of Rebellen, zoals Obi-Wan Kenobi, Prinses Leia of X-wing piloten.

Een volledig overzicht van (de tot nu toe aangekondigde) Star Wars fangroepen vind je hier terug.

 

 

rebel legion dune sea base han solo

 

rebel legion dune sea base rey