Echo Base Benelux

Echo Base Live!

Verzamel je vintage Star Wars speelgoed? Of ben je toch meer van de moderne merchandise? In beide gevallen hebben we goed nieuws voor je, want de Facebookgroepen Echo Base Benelux Vintage Star Wars Trading en Echo Base Benelux Modern Star Wars zijn onder de noemer Echo Base Live aanwezig op Echo Base Charity Con 2017!
 
De twee groepen hebben als doel het verspreiden en delen van kennis met betrekking tot het verzamelen van Star Wars-gerelateerde items. De leden van deze groepen steken veel tijd en energie in het voorkomen van te hoge prijzen en waken voor de verspreiding van repro (nagemaakte of nep) figuren en accessoires. Op de Echo Base Benelux groepen kun je kopen, verkopen en ruilen in een veilige omgeving.
 
We zijn trots dat tijdens Echo Base Charity Con 2017 de tweede editie van Echo Base Live gehouden zal worden. Hierdoor kunnen bezoekers aan Echo Base Charity Con 2017 vintage en moderne Star Wars-items kopen of meegebrachte items laten identificeren of de echtheid ervan laten verifiëren.
[NB: De Echo Base Benelux-groepen staan volledig los van Stichting Echo Base en Echo Base Charity Con]