Handtekeningen en fotoshoots

Tijdens Echo Base Con is het mogelijk van de gasten handtekeningen te bemachtigen en met ze op de foto te gaan.

Handtekeningen
Op vooraf vastgestelde tijden zullen de gasten signeren in de “Echo Base”-zaal of de “Jabba’s Palace”-zaal. Voor deze handtekeningen wordt een vergoeding gevraagd, die in een aantal gevallen geheel of gedeeltelijk ten goede komt aan  UNICEF. Net als bij de vorige edities van Echo Base Con is het ons streven om de kosten op alle vlakken zo laag mogelijk te houden. Niet alleen in verband met het goede doel, maar ook voor onze mede Star Wars-fans. Hieronder vind je de prijzen en de tijden van de signeersessies:

Autographs + photo shootsAlle tijden zijn onder voorbehoud, check regelmatig het schema voor eventuele wijzigingen!

 

 

Foto’s
Als je op de foto wilt met een gast kan dit in veel gevallen gewoon aan tafel tijdens de signeersessies. Het is mogelijk dat hiervoor een vergoeding wordt gevraagd.

Alle gasten nemen deel aan fotoshoots waarbij je in een professionele fotostudio op de foto kan gaan met je favoriete gast. Je krijgt de foto direct mee in 13×18 formaat èn je krijgt de foto gratis in digitaal formaat zodat je zoveel afdrukken kunt maken als je wilt. De foto’s zijn na afloop van het evenement via deze link te downloaden.

Voor de fotoshoots zijn aparte tickets benodigd. De vergoeding komt in een aantal gevallen geheel of gedeeltelijk ten goede aan UNICEF. De tickets zijn te koop in onze ticketshop maar ook tijdens het evenement zelf.

Hieronder vind je de prijzen en de tijden van de fotoshoots:

Autographs + photo shootsAlle tijden zijn onder voorbehoud, check regelmatig het schema voor eventuele wijzigingen!

 

 

 

 

 …Terug naar de hoofdpagina