Charity

De Echo Base Charity Con 2017 staat in het teken van een bijzonder goed doel. Voor deze editie hoefden we niet lang na te denken over een waardige bestemming. Daarom kunnen we met trots bekendmaken dat Stichting Echo Base in samenwerking met Star Wars: Force for Change de netto opbrengsten van deze editie zal doneren aan het levensreddende werk van UNICEF.

Star Wars: Force for Change, een charitatief initiatief van Lucasfilm en Disney, maakt gebruikt van de kracht van Star Wars om de levens van kinderen over de hele wereld te versterken en te verbeteren.  Sinds 2014 wordt het geïnspireerd door Star Wars fans en de talloze uren die zij de afgelopen vier decennia hebben toegewijd aan filantropie. Tot op heden is er namens Star Wars: Force for Change al meer dan 13 miljoen dollar bijeengebracht voor charitatieve instellingen van over de hele wereld. Met een stralende toekomst in het vooruitzicht en nieuwe nog te vertellen Star Wars verhalen streeft Force for Change ernaar door te gaan met het samenwerken met goede doelen en anderen aan te moedigen om krachten voor veranderingen te zijn in hun eigen gemeenschap. Wil je meer weten over dit initiatief? Bezoek dan ForceForChange.com.

UNICEF bevordert de rechten en het welzijn van alle kinderen in alles dat ze doen. Samen met hun partners werken ze in meer dan 190 landen en territoria om die inzet te vertalen in actie, waarbij speciale aandacht wordt gegeven om de meest kwetsbare en uitgesloten kinderen te bereiken, ten gunste van kinderen, overal. Ga voor meer informatie over UNICEF en haar werk voor kinderen naar  www.unicef.org.

 

 …Terug naar de hoofdpagina