Fangroepen en cosplay

Dutch Garrison
Een Star Wars-event is niet compleet zonder de 501st Legion en we zijn daarom erg trots te kunnen aankondigen dat de Nederlandse tak, de Dutch Garrison, in full force aanwezig zal zijn op Echo Base Charity Con 2017!

 

Dutch Garrison

 

Rebel Legion Dune Sea Base
Het Keizerrijk kan alleen een halt worden toegeroepen door de moedige inzet van Jedi en Rebellen. We zijn daarom blij dat de Nederlandse tak van de Rebel Legion, de Dune Sea Base, hun opwachting zal maken op Echo Base Charity Con 2017!

 

Rebel Legion Dune Sea Base logo

 

Echo Base Benelux
De Facebookgroepen Echo Base Benelux Vintage Star Wars Trading en Echo Base Benelux Modern Star Wars zijn onder de noemer Echo Base Live aanwezig op Echo Base Charity Con 2017, waardoor bezoekers aan Echo Base Charity Con 2017 vintage en moderne Star Wars-items kunnen kopen of meegebrachte items laten identificeren of de echtheid ervan laten verifiëren.

[NB: De Echo Base Benelux-groepen staan volledig los van Stichting Echo Base en Echo Base Charity Con]

 

Echo Base Benelux

 

R2-D2 Builders Club
Op Echo Base Charity Con loop je de kans om oog in oog te staan met R2-D2, BB-8 of andere droids uit het Star Wars-universum. De R2 Builders Nederland en R2 Builders Belgium zijn namelijk aanwezig om hun zelfgemaakte creaties aan jullie te tonen! Je kunt ze overal tegenkomen om mee op de foto te gaan of om te vragen aan de makers hoe ze de droids hebben gebouwd.

R2-D2 Builders Club

 

Force Academy
Heb je altijd al een Jedi Master willen worden? Dan is dit je kans! Want Force Academy is tijdens Echo Base Charity Con van 16:30 tot 18:00 aanwezig om jou de fijne kneepjes van het vechten met de lightsaber bij te brengen. De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden. Dus kom naar Echo Base Charity Con en werk aan je lightsaber skills!

 

Force Academy

 

Jazzinc Dioramas
Joost van Jazzinc Dioramas maakt zijn eigen dromen waar door zeer realistische en gedetailleerde diorama’s te maken gebaseerd op de originele Star Wars-trilogie, speciaal voor de 1 op 6 schaal figuren van Hot Toys, Sideshow Collectibles, Medicom Toys en anderen. Een ander uniek aspect is dat hij met het ontwerp van zijn diorama’s rekening houdt met de meest populaire kasten en vitrines voor verzamelaars: de IKEA Detolf, Besta en Stuva modellen. Op Echo Base Charity Con zal hij zijn creaties aan het publiek tonen.

JazzInc Dioramas

 

Podracecast
In de Podracecast nemen Peter Bouwman en Coen Visser je iedere week mee naar de wereld van Star Wars. Daarbij houden de heren het niet alleen bij de films. Alles wordt besproken, van de boeken tot de cartoons en van de comics tot de games. Natuurlijk wordt ook het laatste nieuws besproken en zijn er regelmatig interview met gasten die ook iets hebben met Star Wars.

podracecast

 

VanDort Studio
Echo Base Charity Con is een plek van fans, voor fans. Daarbij kan VanDort Studio, van fan artist Anton van Dort, niet bij ontbreken, wiens werk is gebruikt door en gepubliceerd in publicaties van diverse fan en charitatieve organisaties. Anton is een fan artist van Nederlandse bodem, die professionele ambities nastreeft op internationaal niveau, maar wel art blijft maken als fan, voor de fans. Hij zal op Echo Base Charity Con aanwezig zijn om zijn art te tonen en te vertellen over zijn vele invloeden en inspiraties.

VanDort Studio

 

 

Back to the main page …Terug naar de hoofdpagina