Programma

Panels en films
Op onze main stage “Starkiller Base” (zaal 12) zullen de gehele dag door diverse panels, Q&A’s en filmvertoningen worden gehouden. Alle details vind je op de pagina Panels en films.
Panels + screenings

Handtekeningen en fotoshoots
Op vooraf vastgestelde tijden zullen de gasten signeren in de “Echo Base”-zaal of de “Jabba’s Palace”-zaal.

Alle gasten nemen deel aan fotoshoots waarbij je in een professionele fotostudio op de foto kan gaan met je favoriete gast. Je krijgt de foto direct mee in 13×18 formaat èn je krijgt de foto gratis in digitaal formaat zodat je zoveel afdrukken kunt maken als je wilt.

Alle details vind je op de pagina Handtekeningen en fotoshoots.
Autographs + photo shoots

Merchandise
Tientallen standhouders zijn aanwezig op Echo Base Charity Con. De exporuimtes op de begane grond (“Yavin 4”) en op de tweede verdieping (“Echo Base” en “Jabba’s Palace”) zijn geopend van 10:00 tot 18:30 en staan boordevol merchandise. Een volledige lijst vind je op de pagina Standhouders.

Charity auction
De Catawiki-veiling ten behoeve van UNICEF loopt af om 14:00. Zorg dat je voor die tijd bij de stand van Catawiki in “Echo Base” bent voor je last-minute biedingen! Een aantal veilingitems kun je hier gedurende de dag al bekijken.

Fangroepen
Vele fangroepen zijn aanwezig op Echo Base Charity Con. De R2 Builders Nederland en R2 Builders Belgium zijn aanwezig om hun prachtige, zelfgemaakte droids zoals R2-D2 en BB-8 aan jullie te tonen en de mannen en vrouwen van de Dutch Garrison en Rebel Legion lopen de hele dag rond in hun outfits. Wees dus voorbereid om oog in oog te staan met droids, Stormtroopers, X-Wing piloten, Kylo Ren, Chewbacca en nog veel meer! Podracecast zal vanaf Echo Base Charity Con een uitzending maken. Alle aanwezige fangroepen vind je terug op de pagina Fangroepen.

Voor de hele familie!
Echo Base Charity Con is een evenement voor de hele familie. Zo staat in de “Mos Eisley”-ruimte tussen 11:00 en 15:00 een professionele schminker klaar om je gratis om te toveren tot je favoriete Star Wars-personage! Ook kun je daar aan de slag met Star Wars LEGO of de fijne kneepjes leren van de X-Wing Miniatures Game. Van 16:30 tot 18:00 kun je zelfs leren vechten met een lightsaber dankzij Force Academy.

Schema

 

Back to the main page …Terug naar de hoofdpagina