Wat is Echo Base Con?

Echo Base Charity Con is een 100% Star Wars-evenement dat wordt gehouden op 16 december 2017 in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De netto-opbrengst wordt, in samenwerking met Star Wars: Force for Change, gedoneerd aan UNICEF.

Ontmoet speciale gasten
Verschillende acteurs uit de Star Wars-films zijn aanwezig, onder wie Jeremy Bulloch (Boba Fett), Brian Herring (BB-8), Guy Henry (Tarkin), Michael Carter (Bib Fortuna) en Tim Rose (Admiral Ackbar). Van de acteurs zijn handtekeningen te verkrijgen*, je kunt met ze op de foto* en ze vertellen over hun ervaringen tijdens de panels.

Kijk films
Er zijn vertoningen van films, waaronder een speciale vertoning van Star Wars: The Force Awakens op het grootste bioscoopscherm van de Randstad en een speciale voorstelling van Star Wars: The Last Jedi in aanwezigheid van acteurs uit de film, waaronder Tim Rose (Admiral Ackbar), die na afloop zullen vertellen over hun ervaringen met het maken van de film!

En meer!
Er is een enorm aanbod aan merchandise (zoals speelgoed, posters, T-shirts en boeken) en een veiling met unieke stukken. Bekende robots als R2-D2 rijden rond en de Stormtroopers van Dutch Garrison zijn present. Ook aan de jeugdige bezoekers is gedacht. Zo kunnen kinderen leren vechten met een lightsaber, Star Wars-spellen spelen, samen een groot LEGO Star Wars-bouwwerk maken en geschminkt worden als hun favoriete Star Wars-figuur. Het maakt Echo Base Charity Con tot een evenement voor de hele familie.

* hiervoor kan een vergoeding worden gevraagd

 

LEGO Star Wars op Echo Base Con

 

 …Terug naar de hoofdpagina