[:nl]Net zoals het het geval was bij onze twee voorafgaande edities in 2002 en 2003 zal ook deze 2017 editie in het teken staan van een goed doel. Waren dat in het verleden het Koningin Wilhelmina Kankerfonds (KWF) en Stichting Doe Een Wens, nu is het de beurt aan een voor Star Wars fans zeer voor de hand liggend goed doel. Echo Base Charity Con 2017 zal namelijk in het teken staan van Force for Change, het officiële goede doel van Lucasfilm, en alle opbrengsten zullen gaan naar dit geweldige doel.

Kijk voor meer informatie over dit goede doel op onze Charity pagina.[:en]Just as was the case with our previous two editions in 2002 and 2003, this 2017 edition will be dedicated to a good cause. Past charities were the Dutch Cancer Society (Koningin Wilhelmina Kankerfonds) and Make a Wish for which thousands of dollars were raised. This time we turn to a for Star Wars fans very obvious cause. The Echo Base Charity Con 2017 will be dedicated to Star Wars: Force for Change, the official Lucasfilm charity, and all proceeds will be going to this great cause.

For more information about this organisation, please visit our Charity page.[:]

No responses yet

Geef een antwoord