Welkom!

Van harte welkom op de officiële website van Stichting Echo Base! Of beter gezegd: welkom terug. Want na een periode van ruim tien jaar keren we terug. Ditmaal niet als Star Wars-fanclub, maar als organisatie die zich volledig toelegt op het organiseren van Star Wars-gerelateerde evenementen met als doel het inzamelen van geld voor goede doelen.

Dit jaar is het exact veertig jaar geleden dat Star Wars in première ging. Op 13 oktober 1977 vond zowel de Europese als Nederlandse première plaats in het Rembrandt Theater in Arnhem. Twee maanden later, op 15 december 1977, ging de film in heel Nederland draaien.

Hoe toepasselijk is het dan om Echo Base Charity Con 2017 plaats te laten vinden op zaterdag 16 december 2017, veertig jaar na die bijzondere datum en tevens het eerste weekend dat het nieuwste deel, Star Wars: The Last Jedi, in de bioscopen te zien is. Op deze website vind je alle informatie terug over entreekaarten, speciale gasten, activiteiten, het goede doel en nog veel meer. Dus neem vooral even een kijkje. En blijf op de hoogte via onze social media kanalen op Facebook, Instagram en Twitter.

Graag tot ziens op 16 december!

Patrick, Leo en Wiebe
Team Echo Base

Geef een reactie