echo base con exclusive poster

Exclusieve Star Wars poster!

“I’ve seen this raw strength only once before. It didn’t scare me enough then. It does now.”

We zijn trots om vandaag de officiële poster te kunnen onthullen van Echo Base Charity Con! Het prachtige artwork op de poster met de naam “Evolution of Luke Skywalker” is gemaakt door Stephen B. Scott, een Amerikaanse comic artist die onder andere de officiële comicbewerking van de Batman-film The Dark Knight heeft getekend en die door George Lucas werd gevraagd om de art te verzorgen voor de comic Indiana Jones and the Tomb of the Gods. Art Grafunkel verzorgde het ontwerp.

De poster viert niet alleen het 40-jarige bestaan van de Star Wars franchise, maar focust zich ook op de ontwikkeling van Luke Skywalker, van ‘farm boy’ tot mysterieuze kluizenaar die straks in The Last Jedi (hopelijk) meer duidelijkheid zal geven over zijn lange afwezigheid. En dit is het resultaat:

Echo Base Charity Con official star wars poster