[:nl]Tijdens Echo Base Charity Con vinden diverse panels plaats waar medewerkers van voor èn achter de schermen vertellen over hun ervaringen met het maken van de Star Wars-films.

In het panel “40 YEARS OF STAR WARS: THE NEW GENERATION” komen Paul Kasey, Derek Arnold, Brian Herring en Guy Henry aan het woord over hun zeer diverse rollen in de nieuwste Star Wars-films. Zo spelen Paul en Derek meerdere personages in The Force Awakens, Rogue One en The Last Jedi, brengt Brian Herring BB-8 tot leven in The Force Awakens en The Last Jedi en zorgde Guy Henry met zijn vertolking van Governor Tarkin in Rogue One voor een doorbraak in CGI. Natuurlijk kun je tijdens het panel ook je eigen vragen stellen.

Het panel vindt plaats om 13:05 in Starkiller Base (zaal 12). Kijk hier voor een overzicht van alle panels.

starkiller base - zaal 12

 

 

 [:en]At Echo Base Charity Con, various panels will take place with cast and crew who will talk about their experience making the Star Wars movies.

In the panel “40 YEARS OF STAR WARS: THE NEW GENERATION” we hear Paul Kasey, Derek Arnold, Brian Herring and Guy Henry speak about their various roles in the latest Star Wars films. Paul and Derek perform multiple characters in The Force Awakens, Rogue One and The Last Jedi. Brian Herring brings BB-8 to life in The Force Awakens and The Last Jedi and Guy Henry is responsible for a breakthrough in CGI with his performance of Governor Tarkin in Rogue One. Of course, it’s possible to ask questions during the panel.

The panel will take place at 13:05 in Starkiller Base (Screen 12). You can find an overview of all panels via this link.

 

 

 

 [:de]Während der Echo Base Charity Con werden verschieden Panels stattfinden, bei denen Stars von vor und hinter den Kulissen über ihre Erfahrungen beim machen eines Star Wars Films sprechen werden.

Paul Kasey, Derek Arnold, Brian Herring und Guy Henry werden während des “40 YEARS OF STAR WARS: THE NEW GENERATION” Panels über ihre verschiedenen Rollen in den neuen Star Wars Filmen sprechen. Paul und Derek spielen mehrere Charaktere in The Force Awakens, Rogue One und The Last Jedi. Brian Herring erweckt BB-8 in The Force Awakens und The Last Jedi zum Leben und Guy Henry hat mit seiner Rolle als Governor Tarkin in Rogue One neue CGI Maßstäbe gesetzt. Besucher des Panels haben natürlich die Möglichkeit unseren Gästen Fragen zu stellen.

Das Panel findet um 13.05 Uhr im Starkiller Base Saal (Saal 12) statt. Eine Übersicht von allen Panels findet ihr hier.

 

 

 

 [:]