Panel: THE NEW GENERATION

Tijdens Echo Base Charity Con vinden diverse panels plaats waar medewerkers van voor èn achter de schermen vertellen over hun ervaringen met het maken van de Star Wars-films.

In het panel “40 YEARS OF STAR WARS: THE NEW GENERATION” komen Paul Kasey, Derek Arnold, Brian Herring en Guy Henry aan het woord over hun zeer diverse rollen in de nieuwste Star Wars-films. Zo spelen Paul en Derek meerdere personages in The Force Awakens, Rogue One en The Last Jedi, brengt Brian Herring BB-8 tot leven in The Force Awakens en The Last Jedi en zorgde Guy Henry met zijn vertolking van Governor Tarkin in Rogue One voor een doorbraak in CGI. Natuurlijk kun je tijdens het panel ook je eigen vragen stellen.

Het panel vindt plaats om 13:05 in Starkiller Base (zaal 12). Kijk hier voor een overzicht van alle panels.

starkiller base - zaal 12