TicketSwap

[:nl]Echo Base Charity Con is, zoals je vast al hebt gelezen in de afgelopen dagen, volledig uitverkocht. Er zijn helaas dus geen kaarten online of aan de deur beschikbaar. De afgelopen dagen kregen we echter diverse keren de vraag of er toch nog kaarten beschikbaar zijn. De enige mogelijkheid op dit moment om nog aan tickets te komen, is het aanbod te checken op TicketSwap.

Via TicketSwap kun je veilig e-tickets kopen en verkopen. Bovendien mogen tickets voor niet meer dan 20% boven de originele ticketprijs worden aangeboden. Zo weet je als koper dat je niet te veel betaalt voor een kaartje.[:en]Echo Base Charity Con is, as you might have read the last couple of days, completely sold out. Unfortunately, there are no tickets available online or at the door. The last few days we have received several questions concerning the availability of tickets. The only option to obtain tickets at this moment, is to check offers on TicketSwap.

Via TicketSwap you can safely and easily buy and sell e-tickets. Besides that, tickets cannot be offered for more than an additional 20% on the original ticket price. This way you as a buyer can be confident in not having to overpay for a ticket.[:de]Echo Base Charity Con ist, wie Sie viellecht in den letzen Tagen gelesen haben, komplett ausverkauft. Leider sind keine Karten mehr verfügbar online or an der Tür.
In den letzten Tagen haben wir viele Fragen zur Verfügbarkeit von Karten erhalten. Die einzige Moglichkeit um Karten zu bekommen, ist TicketSwap an zu schauen.

Via TicketSwap you can safely and easily buy and sell e-tickets. Besides that, tickets cannot be offered for more than an additional 20% on the original ticket price. This way you as a buyer can be confident in not having to overpay for a ticket.[:]