Dutch Garrison

[:nl]De 501st weer te zien in Utrecht[:en]The 501st lands in Utrecht[:]

[:nl]De Rebellen van de Rebel Legion krijgen een zware taak om alle bezoekers te beschermen, want ook deze keer zal de 501st Legion weer te zien zijn in Utrecht. Leden van de Dutch Garrison zullen namelijk aanwezig zijn op Echo Base Charity Con 2019!

De Dutch Garrison is de Nederlandse tak van de 501st Legion, de wereldwijde Star Wars cosplayvereniging die zich richt op de outfits van de ‘bad guys’. Deze organisatie zet zich al jarenlang in voor goede doelen op allerlei evenementen en we zijn blij dat ze zich op Echo Base Charity Con gaan inzetten voor KiKa.

De 501st Legion is begonnen in 1997 met een kleine website. Nu, jaren later, is het uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met meer dan 4.000 leden. Al deze leden hebben een eigen kostuum van de ‘slechteriken’ uit Star Wars. Denk hierbij aan Darth Vader, Stormtroopers en Boba Fett. De 501st stelt hoge eisen aan deze kostuums waardoor deze bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Een volledig overzicht van (de tot nu toe aangekondigde) Star Wars fangroepen vind je hier terug.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

 

Dutch Garrison[:en]Members of the Rebel Legion will have the heavy burden of protecting all visitors, as the 501st Legion will descend upon Utrecht once again. Members of the Dutch Garrison will attend Echo Base Charity Con 2019!

The Dutch Garrison is the Dutch chapter of the 501st Legion, the worldwide Star Wars cosplay group which focuses on the costumes of the ‘bad guys’. This organisation has been dedicating itself to charities for years now on many events and we are happy that they will be pulling their weight at Echo Base Charity Con for KiKa.

The 501st Legion started in 1997 with a small website. Now, years later, it has grown to a worldwide phenomenon with over 4000 members. All of its members have their own costume of one of the bad guys from Star Wars, such as Darth Vader, Stormtroopers and Boba Fett. The 501st has high standards when it comes to costumes, making them almost indistinctable from the real deal.

A list of all previously announced Star Wars fan groups can be found here.

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21st in Kinepolis Jaarbeurs. Get your tickets here today!

 

dutch garrison[:]