Die Wanna Wanga!

[:nl]

Die Wanna Wanga!

Roy Gilsing is een industrieel ontwerper uit Rotterdam en een Star Wars-fan van het eerste uur. Vanuit zijn webshop WannaWanga produceert hij onderdelen die fans over de hele wereld in staat stellen om accurate replica’s te kunnen bouwen van met name lightsabers uit de originele trilogie en de recente sequels. Op Echo Base Con zal Roy een deel van zijn eigen, zelfgebouwde collectie van lightsabers en andere props tonen, en beantwoordt hij met veel plezier alle vragen over de geschiedenis van deze iconische Jedi-wapens!

Meer informatie over de aanwezige propmakers, fangroepen en cosplayers vind je op deze pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Die Wanna Wanga![:en]

Die Wanna Wanga!

Roy Gilsing is an industrial designer from Rotterdam and old school Star Wars fan. For his webshop WannaWanga he produces parts that fans from all over the world can use to build their own props, especially lightsabers from the original and sequel trilogy. At Echo Base Con, Roy will show part of his own, home made collection of lightsabers and other props, and he will be happy to answer any questions you may have about these iconic Jedi weapons!

You can find more information on the prop builders, fan groups and cosplayers that are present at here.

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21 in Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht, the Netherlands. Buy your tickets here today!

Die Wanna Wanga![:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD