Die Wanna Wanga!

Lightsabers op Echo Base Con!

Die Wanna Wanga!

Roy Gilsing is een industrieel ontwerper uit Rotterdam en een Star Wars-fan van het eerste uur. Vanuit zijn webshop WannaWanga produceert hij onderdelen die fans over de hele wereld in staat stellen om accurate replica’s te kunnen bouwen van met name lightsabers uit de originele trilogie en de recente sequels. Op Echo Base Con zal Roy een deel van zijn eigen, zelfgebouwde collectie van lightsabers en andere props tonen, en beantwoordt hij met veel plezier alle vragen over de geschiedenis van deze iconische Jedi-wapens!

Meer informatie over de aanwezige propmakers, fangroepen en cosplayers vind je op deze pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Die Wanna Wanga!