War Stories from the Original Trilogy

Panel: “War Stories from the Original Trilogy”

Tijdens Echo Base Charity Con vinden er gedurende de dag tal van panels plaats. Eén daarvan is “War Stories from the Original Trilogy”. In dit panel maak je kennis met een aantal gerespecteerde acteurs die een rol speelden in de originele Star Wars-trilogie. 

Angus MacInnes, te zien als Y-Wing piloot Jon “Dutch” Vander in Star Wars (een rol waar hij naar terugkeerde voor Rogue One!), Michael Pennington, Moff Jerjerrod in Return of the Jedi en Paul Brooke, Malakili de Rancor Keeper in Return of the Jedi vertellen in dit panel verhalen over het maken van de films. Natuurlijk krijg je ook de gelegenheid vragen te stellen!

Het panel “War Stories from the Original Trilogy” vindt plaats in Starkiller Base (zaal 12). Het programma met de tot nu toe aangekondigde panels vind je op deze pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!