War Stories from the Original Trilogy

[:nl]Tijdens Echo Base Charity Con vinden er gedurende de dag tal van panels plaats. Eén daarvan is “War Stories from the Original Trilogy”. In dit panel maak je kennis met een aantal gerespecteerde acteurs die een rol speelden in de originele Star Wars-trilogie. 

Angus MacInnes, te zien als Y-Wing piloot Jon “Dutch” Vander in Star Wars (een rol waar hij naar terugkeerde voor Rogue One!), Michael Pennington, Moff Jerjerrod in Return of the Jedi en Paul Brooke, Malakili de Rancor Keeper in Return of the Jedi vertellen in dit panel verhalen over het maken van de films. Natuurlijk krijg je ook de gelegenheid vragen te stellen!

Het panel “War Stories from the Original Trilogy” vindt plaats in Starkiller Base (zaal 12). Het programma met de tot nu toe aangekondigde panels vind je op deze pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Koop vandaag nog hier jouw kaarten![:en]At Echo Base Charity Con several panels will take place during the day. One of them is “War Stories from the Original Trilogy”. In this panel, you will meet some of the distinguished actors who played parts in the original Star Wars trilogy.

Angus MacInnes, who played Y-Wing pilot Jon “Dutch” Vander in Star Wars (and returned to that role for Rogue One!), Michael Pennington, Moff Jerjerrod in Return of the Jedi and Paul Brooke, Malakili the Rancor Keeper in Return of the Jedi will have many stories to tell from the time they worked on set. Of course, they will give you the opportunity to ask questions as well!

The panel “War Stories from the Original Trilogy” will take place in Starkiller Base (theatre 12). The full panel program can be found on this page.

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21 in Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht, the Netherlands. Buy your tickets here today![:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD