[:nl]UITVERKOCHT![:en]SOLD OUT![:]

[:nl]De afgelopen weken hebben we diverse updates gegeven over de voortgang van de kaartverkoop. De charity screening (van The Rise of Skywalker) was dit keer in recordtempo uitverkocht, en hoewel er deze editie meer dag- en middagkaarten beschikbaar waren ten opzichte van 2017 liep ook dit harder dan wij hadden durven dromen.

We verheugd om te kunnen mededelen dat, in navolging van de dagkaarten eerder deze week, nu ook alle middagkaarten zijn verkocht. Daarmee is Echo Base Charity Con 2019, net als de vorige editie in 2017, volledig uitverkocht.

Onze grote dank aan alle mede-fans die een kaartje hebben gekocht, en we kijken ernaar uit jullie morgen te begroeten.

Leo, Wiebe, Patrick
Organisatie Echo Base Con 2019[:en]Over the past few weeks, we have given several updates on the progress of ticket sales. The charity screening (of The Rise of Skywalker) was sold out in record time, and although there were more day and afternoon tickets available compared to 2017, they sold faster than we had dared to dream.

We are pleased to announce that, following the day tickets earlier this week, all afternoon tickets are now also sold. That means Echo Base Charity Con 2019, just like the previous edition in 2017, is now COMPLETELY sold out!

Our big thanks to all our fellow fans who bought a ticket, and we are looking forward to welcoming you tomorrow.

Leo, Wiebe, Patrick
Organizers, Echo Base Con 2019[:]