Fans van The Mandalorian opgelet: we zijn trots om aan te kondigen dat de Amerikaanse acteur en producent Brendan Wayne aanwezig zal zijn op Echo Base Con!

Brendan is het best bekend van zijn rol als het titelpersonage Din Djarin in de bekroonde Disney+-serie The Mandalorian. Hij zal ook te zien zijn in het langverwachte derde seizoen dat volgende week van start gaat.

Brendan Wayne op de set van The Mandalorian met Dave Filoni en Jon Favreau

 

Wayne -die de Mandalorian speelt samen met Pedro Pascal en stuntman Lateef Crowder- speelde de rol ook in The Book of Boba Fett, en is daarnaast te zien in talrijke andere films en televisieseries zoals Cowboys and Aliens, Agents of S.H.I.E.L.D. en Sons of Anarchy.

De drie Mandalorian-acteurs: Brendan Wayne, Pedro Pascal en Lateef Crowder (foto Alberto E. Rodriguez/Getty Images voor Disney)

 

Brendan Wayne is de kleinzoon van het legendarische filmicoon John Wayne, wiens nalatenschap en invloed tot op de dag van vandaag zichtbaar is in de film en de populaire cultuur. Brendans familie heeft de John Wayne Cancer Foundation (JWCF) opgericht met de missie om moed, kracht en lef te brengen in de strijd tegen kanker. JWCF financiert nieuwe en innovatieve programma’s die de kansen van kankerpatiënten verbeteren en levens redden door middel van onderzoek, onderwijs, bewustwording en ondersteuning.

Brendan Wayne in actie tijdens opnames van The Mandalorian

 

Dit is Brendans eerste optreden op een conventie buiten de Verenigde Staten, dus mis deze kans niet om hem te ontmoeten!

Een overzicht van alle op Echo Base Con aanwezige gasten vind je op onze gastenpagina.

Echo Base Charity Con 2023 vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam Noord. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD