Vandaag is er weer een nieuwe aflevering van The Mandalorian verschenen op Disney+. Het perfecte moment dus om aan te kondigen dat de cosplayers van de Mandalorians Mercs opnieuw hun opwachting zullen maken op Echo Base Con!

Deze huurlingen van Mandalore zijn gemaakt voor conflicten. Getraind om elke situatie op te lossen. Hun toewijding is onmiskenbaar… voor de juiste prijs. Dus als de kansen je niet gunstig gezind zijn en niemand je kan helpen… misschien kun je je dan wenden tot clan Diryc Vhetin van de Mandalorian Mercs!

De Mandalorian Mercs Costume Club (MMCC) is een wereldwijde cosplayclub met tal van zogeheten clans verspreid over de hele wereld. Ze richten zich op alles wat met de Mandalorians te maken heeft. Net zoals het geval is bij andere Star Wars-cosplayclubs is er ook hier veel aandacht voor het goede doel. De Nederlandse clan Diryc Vhetin – wat ‘Clan of the Low Lands’ betekent – maakt onderdeel uit van de MMCC en is ook dit jaar weer te zien op Echo Base Con.

Een overzicht van alle aanwezige Star Wars-fangroepen vind je hier terug.

Echo Base Charity Con vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam Noord. Mis hét Star Wars-event van 2023 niet en koop vandaag nog hier jouw kaarten!

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD