Het gerenommeerde Beckett, gespecialiseerd in authenticatie van handtekeningen, zal aanwezig zijn op Echo Base Con 2023!

Bezoekers van Echo Base Con hebben de mogelijkheid om op de conventie aangeschafte handtekeningen van de gasten voor slechts 10 euro per handtekening te laten voorzien van de gewilde Beckett authenticatie.  Dit geeft een officieel keurmerk aan de handtekening, waardoor de waarde en echtheid ervan worden bevestigd.

Daarnaast biedt Beckett ook de mogelijkheid tot authenticatie van handtekeningen die niet afkomstig zijn van de gasten op de conventie. Dit kunnen handtekeningen zijn van bekende persoonlijkheden uit allerlei gebieden, niet beperkt tot Star Wars. Deze items kunnen echter niet ter plekke worden geauthenticeerd. In plaats daarvan worden ze meegenomen door een vertegenwoordiger van Beckett. Deze zorgt voor de verificatie en stuurt de items vervolgens terug naar de eigenaar. De prijzen voor het authenticeren van deze handtekeningen kunnen variëren, afhankelijk van de celebrity en specifieke vereisten.

Naast handtekeningauthenticatie biedt Beckett ook grading services aan voor comics en trading cards. Bezoekers kunnen hun waardevolle comics laten beoordelen door Comic Book Certification Service (CBCS),  een toonaangevend bedrijf in de industrie. Voor trading cards is Beckett Grading Services (BGS) beschikbaar om de conditie en waarde van de kaarten vast te stellen. Net als bij de handtekeningen worden de items voor grading meegenomen door de vertegenwoordiger van Beckett, waarna ze per post weer terug worden gestuurd naar de eigenaar.

Alle benodigde informatie over de services van Beckett is te vinden op hun stand, te vinden in de autograph area van Echo Base Con 2023. Je kunt daar terecht om vragen te stellen, prijzen te bespreken en je waardevolle items te laten voorzien van Beckett authenticatie of grading.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD