Remnants of the Order

[:nl]Nederlandse Star Wars fanfilm in première op Echo Base Charity Con!

Remnants of the Order is een Nederlandse Star Wars-fanfilm die gedeeltelijk door crowdfunding tot stand is gebracht. De film zal op Echo Base Charity Con zijn openbare première beleven in bijzijn van cast en crew! De makers van de film zullen na afloop van de vertoning deelnemen aan een panel. Ook zullen ze gedurende de dag tijdens de conventie aanwezig zijn met een stand waar je onder meer props kunt bekijken en kan zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van een film.

Remnants of the Order – A Star Wars Fan Film vertelt het verhaal van Pai, een jong meisje dat samen met haar oom leeft onder de bezetting van de Empire. Haar dagelijkse leven bestaat uit het zoeken naar bruikbare voorwerpen op haar planeet en praten met haar enige vriend (en Stormtrooper) HV over hoe het zou zijn om een TIE fighter piloot te worden. Maar dan verandert haar leven drastisch wanneer ze een voorwerp uit het verleden vindt.

De vertoning vindt plaats om 10:30 in Starkiller Base (zaal 12).
 
Kijk voor een overzicht van alle panels op https://www.echobasecon.nl/panels-en-screenings/.

[:en]Dutch Star Wars fan film to premier at Echo Base Charity Con!

At Echo Base Charity Con the fan film Remnants of the Order will be screened for the first time for an audience. Remnants of the order is a Dutch Star Wars fan film (English spoken) that is partially funded through crowdfunding. The makers of the film will be participating in a panel following the screening, as well as hosting a booth at the convention where you will have the opportunity to look at props from the film and get a presentation of the kind of work involved in making movies.

Remnants of the Order – A Star Wars Fan Film tells the story of Pai, a young girl who lives with her uncle under the occupation of the Empire. Her everyday life consists of looking for useable objects on her planet and talking with her only friend (and Stormtrooper) HV about what it would be like to become a TIE Fighter pilot. But then her life changes drastically when she finds an object from the past.

The screening will take place at 10:30 in Starkiller Base (theatre 12).
 
You can find an overview of all panels on https://www.echobasecon.nl/en/panels-en-screenings/.

[:de]Niederländischer Star Wars Fan Film wird auf der Echo Base Charity Con gezeigt!

Bei der Echo Base Charity Con 2017 wird der Fan Film Remnants of the Order zu sehen sein. Remnants of the Order ist ein Niederländischer Film (Englisch gesprochen), der teilweise durch Crowdfunding finanziert wurde. Die Macher des Films werden im Anschluss an die Filmvorstellung an einem Panel teilnehmen. Zudem werden sie an ihrem Stand auf der Messe Requisiten aus dem Film präsentieren und einen Einblick in das Zustandekommen eines Films und die viele Arbeit, die damit verbunden ist, gewähren.

Remnants of the Order – A Star Wars Fan Film erzählt die Geschichte des jungen Mädchens Pai, die mit ihrem Onkel unter dem Joch des Imperiums lebt. Ihre Tage bestehen aus dem Suchen nach brauchbaren Dingen auf ihrem Planeten und Unterhaltungen mit ihrem einzigen Freund HV, einem Stormtrooper. Mit ihm bespricht sie wie es wäre eine Tie Fighter Pilotin zu werden. Aber eines Tages ändert sich ihr Leben vollkommen, nachdem sie ein Objekt aus der Vergangenheit findet.

Die Filmvorführung findet um 10.30 Uhr im Starkiller Base Saal (Saal 12) statt.
 
Eine Übersicht von allen Panels findet ihr hier: https://www.echobasecon.nl/de/panels-en-screenings/.

[:]

A STAR WARS EVENT | MAY 27 2023 | AMSTERDAM, THE NETHERLANDS