Er zijn drie verschillende soorten kaarten te koop voor Echo Base Con:

Dagkaarten
Met deze kaarten heb je de gehele dag toegang tot Echo Base Charity Con. Dagkaarten voor Echo Base Charity Con kosten €22,50 voor bezoekers vanaf 12 jaar en €12,50 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een betalende volwassene.

Middagkaarten
Je kunt ook kiezen voor middagkaarten. Met deze kaarten heb je vanaf 14:00 ‘s middags toegang tot Echo Base Charity Con. Deze kaarten kosten €15,00 voor bezoekers vanaf 12 jaar, en €6,50 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Middagkaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.

Vrienden van Echo Base – VIP-kaarten UITVERKOCHT
Voor €75,00 kun je een “Vrienden van Echo Base” ticket aanschaffen. Met dit ticket heb je de gehele dag toegang tot Echo Base Charity Con, een gereserveerde stoel op de eerste rijen van de panels en krijg je een exclusieve goodie bag met daarin onder andere een VIP-badge, de event poster, een gesigneerde foto en twee loterijtickets. Let op: er zijn slechts 50 van deze tickets beschikbaar! Deze VIP-kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.

Aan de kassa
Indien het event niet is uitverkocht zullen dagkaarten aan de kassa verkrijgbaar zijn. Deze dagkaarten kosten €30,00 voor bezoekers vanaf 12 jaar, en €15,00 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar.

Heb je vragen over de ticketverkoop? Neem dan even contact op met de Customer Service van Paylogic via customerservice.paylogic.com.

 

 

 …Terug naar de hoofdpagina