Dagkaarten
Met deze kaarten heb je de gehele dag toegang tot Echo Base Charity Con. Dagkaarten voor Echo Base Charity Con 2019 kosten € 19,50 voor bezoekers vanaf 12 jaar, en € 12,50 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een betalende volwassene.

Middagkaarten
Je kunt ook kiezen voor middagkaarten. Met deze kaarten heb je vanaf 14:00 ‘s middags toegang tot Echo Base Charity Con. Deze kaarten kosten € 12,50 voor bezoekers vanaf 12 jaar, en € 6,50 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Middagkaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar.

Vrienden van Echo Base – V.I.P. kaarten UITVERKOCHT
Voor € 50,00 kun je een “Vrienden van Echo Base” ticket aanschaffen. Met dit ticket heb je een gereserveerde stoel op de eerste rij van de panels, krijg je een exclusieve goodie bag met daarin onder andere de event poster, een gesigneerde foto en twee loterijtickets. Let op: er zijn slechts 50 van deze tickets beschikbaar!

Aan de kassa
Mocht Echo Base Con 2019 niet uitverkocht zijn in de voorverkoop zullen er kaarten aan de kassa verkrijgbaar zijn. Deze kaarten kosten € 25,00.

Alle genoemde ticketprijzen zijn inclusief transactiekosten en servicekosten, er zijn dus geen bijkomende kosten. Bij het per post versturen van tickets worden mogelijk wel extra kosten in rekening gebracht.

Heb je vragen over de (online) ticketverkoop? Neem dan even contact op met de Customer Service van Paylogic via customerservice.paylogic.com of bel 0900-72956442.

 

 

 …Terug naar de hoofdpagina