Dagkaarten UITVERKOCHT
Met deze kaarten heb je de gehele dag toegang tot Echo Base Charity Con. Dagkaarten voor Echo Base Charity Con 2019 kosten € 19,50 voor bezoekers vanaf 12 jaar, en € 12,50 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een betalende volwassene.

Middagkaarten UITVERKOCHT
Je kunt ook kiezen voor middagkaarten. Met deze kaarten heb je vanaf 14:00 ‘s middags toegang tot Echo Base Charity Con. Deze kaarten kosten € 12,50 voor bezoekers vanaf 12 jaar, en € 6,50 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Middagkaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar.

Charity Screening Star Wars: The Rise of Skywalker UITVERKOCHT
Om 15:30 vindt een zeer speciale vertoning plaats van Star Wars: The Rise of Skywalker in aanwezigheid van acteurs uit de film, waaronder Lee Towersey (R2-D2) en Brian Herring (BB-8), die na afloop zullen vertellen over hun ervaringen met het maken van de film! Natuurlijk is er daarbij ook gelegenheid vragen te stellen aan deze gasten. Voor deze vertoning is een apart ticket benodigd. De volledige opbrengst van deze exclusieve vertoning zal in samenwerking met Kinepolis Jaarbeurs Utrecht worden gedoneerd aan Stichting KiKa. Deze kaart geeft toegang tot deze exclusieve vertoning.

Vrienden van Echo Base – V.I.P. kaarten UITVERKOCHT
Voor € 50,00 kun je een “Vrienden van Echo Base” ticket aanschaffen. Met dit ticket heb je een gereserveerde stoel op de eerste rij van de panels, krijg je een exclusieve goodie bag met daarin onder andere de event poster, een gesigneerde foto en twee loterijtickets. Let op: er zijn slechts 50 van deze tickets beschikbaar!

Aan de kassa
Er zijn geen kaarten aan de kassa verkrijgbaar!

Alle genoemde ticketprijzen zijn inclusief transactiekosten en servicekosten, er zijn dus geen bijkomende kosten. Bij het per post versturen van tickets worden mogelijk wel extra kosten in rekening gebracht.

Heb je vragen over de (online) ticketverkoop? Neem dan even contact op met de Customer Service van Paylogic via customerservice.paylogic.com of bel 0900-72956442.

 

EB

 …Terug naar de hoofdpagina