De volgende kaarten zijn te koop voor Echo Base Con:

Dagkaarten UITVERKOCHT
Met deze kaarten heb je de gehele dag toegang tot Echo Base Charity Con. Dagkaarten voor Echo Base Charity Con kosten €22,50 voor bezoekers vanaf 12 jaar en €12,50 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een betalende volwassene.

Middagkaarten UITVERKOCHT
Je kunt ook kiezen voor middagkaarten. Met deze kaarten heb je vanaf 14:00 ‘s middags toegang tot Echo Base Charity Con. Deze kaarten kosten €15,00 voor bezoekers vanaf 12 jaar, en €6,50 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Middagkaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.

Vrienden van Echo Base – VIP-kaarten UITVERKOCHT
Voor €75,00 kun je een “Vrienden van Echo Base” ticket aanschaffen. Met dit ticket heb je de gehele dag toegang tot Echo Base Charity Con, een gereserveerde stoel op de eerste rijen van de panels en krijg je een exclusieve goodie bag met daarin onder andere een VIP-badge, de event poster, een gesigneerde foto en twee loterijtickets. Let op: er zijn slechts 50 van deze tickets beschikbaar! Deze VIP-kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.

Eenmalige vertoning van Return of the Jedi UITVERKOCHT
Op zaterdag 27 mei organiseert Stichting Echo Base in samenwerking met The Walt Disney Company (Benelux) en Pathé een eenmalige vertoning van de Star Wars-klassieker Return of the Jedi (1983) om de 40e verjaardag van de film te vieren. Deze unieke voorstelling wordt ingeleid door Return of the Jedi-acteurs Denis Lawson (Wedge Antilles), Dermot Crowley (Crix Madine) en Caroline Blakiston (Mon Mothma). De volledige opbrengst van de vertoning wordt gedoneerd aan Make-A-Wish NederlandVoor deze voorstelling is een apart ticket benodigd. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus op = op! De voorstelling start om 17:30 in zaal 5. Let op: De film wordt in de originele Engelse taal vertoond zonder ondertiteling.

Aan de kassa
Let op: er zijn geen kaarten aan de kassa te koop.

Heb je vragen over de ticketverkoop? Neem dan even contact op met de Customer Service van Paylogic via customerservice.paylogic.com.

 

 

 …Terug naar de hoofdpagina