[:nl]Over iets meer dan drie weken is het eindelijk zo ver en zal hèt Star Wars-evenement van het jaar plaats gaan vinden in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De voorverkoop van entreekaarten en fotoshoots voor Echo Base Charity Con is in volle gang en we willen je daarom graag attenderen op het volgende:

Na het snelle uitverkopen van de VIP-kaarten beginnen nu ook de kaarten voor de charity screening of Star Wars: The Last Jedi op te raken: momenteel is al ruim 80% van die kaarten verkocht. Ook de middagkaarten gaan bijzonder hard: daar zijn nog minder dan 50 stuks van beschikbaar.

Nog geen kaartjes? Wacht niet te lang met beslissen en ga naar de bestelpagina of naar een winkel van Primera om zeker te zijn dat je er bij bent!

 

 

 

 

 

 

 

 

 [:en]In a little over three weeks, THE Star Wars event of the year will take place in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Ticket sales for Echo Base Charity Con and photo shoots are well underway and are going well. In fact, we want to bring the following to your attention:

After selling out the VIP tickets in record time, tickets for the charity screening or Star Wars: The Last Jedi are also about to sell out: currently over 80% of available tickets have been sold! Afternoon event tickets are also selling fast, with less than 50 tickets remaining.

Don’t have tickets yet? We advise you to not wait too long and get your tickets at our sales page to make sure you are not going to miss this amazing event!

 

 

 

 

 [:]

A STAR WARS EVENT | MAY 27 2023 | AMSTERDAM, THE NETHERLANDS