nog twee weken tot #ebcc2017

[:nl]Over twee weken is het eindelijk zover en opent Kinepolis Jaarbeurs Utrecht haar deuren voor Echo Base Charity Con! Als organisatie zijn we verheugd dat het einde van het aantal beschikbare kaarten in zicht begint te komen. Als je nog geen kaartje hebt gekocht, wacht dat echt niet te lang meer. Zorg er dus voor dat je het Star Wars-evenement van het jaar niet mist en koop je vandaag nog jouw dag- of middagkaarten via www.echobasecon.nl/kaarten/, of bij één van de 450 winkels van Primera.

 

 

 

 

 [:en]There are only two weeks left until Echo Base Charity Con 2017 kicks off at Kinepolis Jaarbeurs Utrecht! As an organisation we are thrilled to see that there are only a handful 0f remaining tickets left. So, if you haven’t purchased your ticket yet, then don’t wait too long to do so. Make sure you don’t miss THE Star Wars event of the year and buy your ‘Day’or ‘Afternoon’ tickets here.

 

 

 

 

 [:de]In zwei Wochen findet endlich die Echo Base Charity Con im Kinepolis Jaarbeurs Utrecht statt!

Die Eintrittskarten für die Echo Base Con sind beinahe ausverkauft. Willst du die Star Wars Veranstaltung des Jahres nicht verpassen, sichere dir dann eine der letzten Tages,- oder Mittagskarten und bestelle diese here.[:]