What do Star Wars actors Bonnie Piesse and Duncan Pow met elkaar gemeen? Beide hebben de personages die zij speelden in de films een overstap zien maken naar tv-series.

Bonnie speelde (aunt) Beru Lars in Star Wars Episode II: Attack of the Clones and Star Wars Episode III: Revenge of the Sith, and again in the Obi-Wan Kenobi waar we een meer actievolle kant van haar leerden kennen. Duncan Pow was te zien in Rogue One: A Star Wars Story als Sergeant Melshi en speelde onlangs hetzelfde personage in Andor, waarin hij met hoofdpersonage Cassian Andor wist te ontsnappen uit het gevangeniscomplex Narkina 5.

In dit panel gaan beide acteurs in gesprek met host Roderick Vonhögen over hoe zij hun personages hebben weten te evolueren in televisieseries en de uitdagingen en mogelijkheden die zij tijdens dit veranderingsproces zijn tegengekomen.

An overview of all panels and film screenings at Echo Base Con 2023 can be found on this page.

A STAR WARS EVENT | MAY 27 2023 | AMSTERDAM, THE NETHERLANDS