Wat hebben Star Wars-acteurs Bonnie Piesse en Duncan Pow met elkaar gemeen? Beide hebben de personages die zij speelden in de films een overstap zien maken naar tv-series.

Bonnie speelde (aunt) Beru Lars in Star Wars Episode II: Attack of the Clones en Star Wars Episode III: Revenge of the Sith, en opnieuw in de serie Obi-Wan Kenobi waar we een meer actievolle kant van haar leerden kennen. Duncan Pow was te zien in Rogue One: A Star Wars Story als Sergeant Melshi en speelde onlangs hetzelfde personage in Andor, waarin hij met hoofdpersonage Cassian Andor wist te ontsnappen uit het gevangeniscomplex Narkina 5.

In dit panel gaan beide acteurs in gesprek met host Roderick Vonhögen over hoe zij hun personages hebben weten te evolueren in televisieseries en de uitdagingen en mogelijkheden die zij tijdens dit veranderingsproces zijn tegengekomen.

Een overzicht van alle panels en filmvertoningen op Echo Base Con 2023 vind je op deze pagina.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD