Philips Star Wars

[:nl]Vandaag kunnen we aankondigen dat Philips aanwezig zal zijn op Echo Base Charity Con met een heuse Star Wars-fotobooth! In de booth kun je jezelf laten vereeuwigen in een typische Star Wars-setting. Je krijgt de foto natuurlijk direct mee, en als je wilt kun je deze ook naar je laten e-mailen. Mis het dus niet!

Het Nederlandse tech-bedrijf Philips is een officieel partner van Star Wars en heeft ter gelegenheid van de nieuwe Star Wars-film The Last Jedi enkele speciale scheerapparaten op de markt gebracht met thema’s als light en dark side in de vorm van diverse personages, zoals R2-D2, BB-8, Poe Dameron en Kylo Ren.

We zijn erg verheugd met hun aanwezigheid. De fotobooth is te vinden in zaal “Echo Base”.[:en]Today we can announce that Philips will be present at Echo Base Charity Con – A Star Wars Event with an awesome Star Wars photo booth! In the booth, you can immortalize yourself in a typical Star Wars setting. You’ll get the photo right away, and if you want, you can have it sent it to you via e-mail. Don’t miss it!

The Dutch tech company Philips is an official partner of Star Wars and has developed several exclusive electric shavers to celebrate the release of the upcoming Star Wars movie The Last Jedi.  They come in light and dark side themes in the form of characters such as R2-D2, BB-8, Poe Dameron and Kylo Ren.

We are thrilled with their presence. You can find the photo booth in the “Echo Base” room.[:de]Today we can announce that Philips will be present at Echo Base Charity Con – A Star Wars Event with an awesome Star Wars photo booth! In the booth, you can immortalize yourself in a typical Star Wars setting. You’ll get the photo right away, and if you want, you can have it sent it to you via e-mail. Don’t miss it!

The Dutch tech company Philips is an official partner of Star Wars and has developed several exclusive electric shavers to celebrate the release of the upcoming Star Wars movie The Last Jedi.  They come in light and dark side themes in the form of characters such as R2-D2, BB-8, Poe Dameron and Kylo Ren.

We are thrilled with their presence. You can find the photo booth in the “Echo Base” room.[:]