December is bij uitstek de Star Wars-maand van 2019 met de première van Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker. Na het geweldige succes van Echo Base Charity Con 2017 was het een voor de hand liggende beslissing om terug te keren naar Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht, een moderne en centraal gelegen bioscoop. Echo Base Charity Con 2019 zal wederom gebruik maken van diverse ruimtes op de begane grond en de tweede verdieping. Daarnaast zal de prachtige Zaal 12, eveneens gelegen op de tweede verdieping, dienst doen als onze Main Stage. Op deze Main Stage worden onder meer de Q&A’s gehouden. Hieronder vind je allerlei praktische informatie terug over onze locatie:

 

Jaarbeurs Kinepolis foto 01

Kinepolis Jaarbeurs

Kinepolis Jaarbeurs is met 14 zalen en 3.200 stoelen de grootste bioscoop van Utrecht en één van de grootste bioscopen van Nederland. De bioscoop biedt elke filmbezoeker ‘the ultimate cinema experience’: ruime en comfortabele stoelen, royale beenruimte, en beeld en geluid van het allerhoogste niveau. Kinepolis Jaarbeurs ligt op slechts een paar minuten loopafstand van het Centraal Station van Utrecht, tegen de Jaarbeurshallen aan. Een hapje eten kan bij de naastgelegen foodcourt Speys.

Adres

Kinepolis Jaarbeurs
Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Nederland

Bereikbaarheid

Kinepolis Jaarbeurs ligt aan de Jaarbeurszijde van het Centraal Station, tegen de Jaarbeurshallen aan, en op loopafstand van de historische binnenstad via de Moreelsebrug.

Met de auto:
Met de auto bereik je Kinepolis Jaarbeurs door op de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen. Rondom de Jaarbeurs is volop parkeergelegenheid. P1 en P3 zijn het gunstigst gelegen ten opzichte van Kinepolis Jaarbeurs. Bij langer dan 2 uur parkeren kun je gebruik maken van een gereduceerd parkeertarief. Toon je uitrijkaart aan de kassa van Kinepolis Jaarbeurs en ontvang het gereduceerd tarief van € 10. Parkeer je minder dan 2 uur dan geldt het reguliere tarief.

Met het openbaar vervoer:
Kinepolis Jaarbeurs ligt naast de Jaarbeurshallen tegenover het Centraal Station van Utrecht en is dus uitstekend te bereiken met trein, bus en tram. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en loop richting de Jaarbeurshallen. Binnen enkele minuten vind je de bioscoop aan je linkerhand. Kijk voor actuele reistijden op 9292.nl.

Met de fiets:
Je kunt je fiets vlak naast de bioscoop kwijt in de gratis fietsenstalling, gelegen tussen restaurant Miyagi and Jones en parkeerplaats P3.

Rolstoeltoegankelijkheid:
Kinepolis Jaarbeurs heeft rolstoelplaatsen in elke zaal. Lift en mindervalidentoilet zijn ook aanwezig.

 

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
De imposante zaal 12, onze Main Stage
De imposante zaal 12, onze Main Stage
Foodcourt Speys
Foodcourt Speys

 

 

Back to the main page …Terug naar de hoofdpagina