Ook op Echo Base Charity Con 2019 zullen diverse fangroepen aanwezig zijn. In de komende maanden vind je op deze pagina een overzicht terug.

Dutch Garrison
Een Star Wars-event is niet compleet zonder de 501st Legion en we zijn daarom erg trots te kunnen aankondigen dat de Nederlandse tak, de Dutch Garrison, in full force aanwezig zal zijn op Echo Base Charity Con 2019!

 

Dutch Garrison

 

Rebel Legion Dune Sea Base
Het Keizerrijk kan alleen een halt worden toegeroepen door de moedige inzet van Jedi en Rebellen. We zijn daarom blij dat de Nederlandse tak van de Rebel Legion, de Dune Sea Base, hun opwachting zal maken op Echo Base Charity Con 2019!

 

Rebel Legion Dune Sea Base logo

 

R2-D2 Builders Club
Op Echo Base Charity Con loop je de kans om oog in oog te staan met R2-D2, BB-8 of andere droids uit het Star Wars-universum. De R2 Builders Nederland en R2 Builders Belgium zijn namelijk aanwezig om hun zelfgemaakte creaties aan jullie te tonen! Je kunt ze overal tegenkomen om mee op de foto te gaan of om te vragen aan de makers hoe ze de droids hebben gebouwd.

R2-D2 Builders Club

 

Mandalorian Mercs – Clan Diryc Vhetin
De Mandalorian Mercs Costume Club (MMCC) is een wereldwijde cosplayclub, die zich richt op alles wat met de Mandalorians te maken heeft. De Nederlandse Clan Diryc Vhetin maakt onderdeel uit van de MMCC en zal voor de eerste keer hun opwachting maken op Echo Base Con.

 

FX Model Miniatures
FX Model Miniatures is een internationale groep van visual effects-enthousiastelingen. Ze besteden veel tijd aan het minutieus namaken van de fysieke schaalmodellen die zijn gemaakt door Industrial Light + Magic voor de productie van de Star Wars-films. Ze maken voor de allereerste keer hun opwachting op een evenement in Nederland.

 

 

Back to the main page …Terug naar de hoofdpagina