Op Echo Base Charity Con 2019 zullen de volgende fangroepen, propmakers en cosplayers aanwezig zijn:

Dutch GarrisonEen Star Wars-event is niet compleet zonder de cosplayers van de 501st Legion en we zijn daarom erg trots te kunnen aankondigen dat de Nederlandse tak, de Dutch Garrison, in full force aanwezig zal zijn op Echo Base Charity Con 2019!

Dutch Garrison cosplayers


Rebel Legion Dune Sea Base logoHet Keizerrijk kan alleen een halt worden toegeroepen door de moedige inzet van Jedi en Rebellen. We zijn daarom blij dat de Nederlandse tak van de Rebel Legion, de Dune Sea Base, hun opwachting zal maken op Echo Base Charity Con 2019!

Rebel Legion Dune Sea Base cosplayers


R2-D2 Builders ClubOp Echo Base Charity Con loop je de kans om oog in oog te staan met R2-D2, BB-8 of andere droids uit het Star Wars-universum. De R2 Builders Nederland en R2 Builders Belgium zijn namelijk aanwezig om hun zelfgemaakte creaties aan jullie te tonen! Je kunt ze overal tegenkomen om mee op de foto te gaan of om te vragen aan de makers hoe ze de droids hebben gebouwd.

R2-D2 Builders Club


De Mandalorian Mercs Costume Club (MMCC) is een wereldwijde cosplayersclub, die zich richt op alles wat met de Mandalorians te maken heeft. De Nederlandse Clan Diryc Vhetin maakt onderdeel uit van de MMCC en zal voor de eerste keer hun opwachting maken op Echo Base Con.

Mandalorian Mercs cosplayers


The Galactic Academy cosplayers

De Galactic Academy – Dantooine Campus is de jeugdafdeling van de Nederlandse Rebel Legion, exclusief voor jonge Star Wars-fans van 0 tot 17 jaar.

Galactic Academy - Dantooine Campus


FX Model Miniatures is een internationale groep visual effects-enthousiastelingen. Ze besteden veel tijd aan het minutieus namaken van de fysieke schaalmodellen die zijn gemaakt door Industrial Light + Magic voor de productie van de Star Wars-films. Ze maken voor de allereerste keer hun opwachting op een evenement in Nederland.

FX Model Miniatures


Remnants of the OrderTijdens de 2017-editie van Echo Base Con waren de makers al aanwezig om de komst van de allereerste Nederlandse Star Wars-fanfilm te promoten. Inmiddels is Remnants of the Order al op meerdere plekken vertoond, en zal het team hun tour gaan afsluiten bij Echo Base Con 2019, waar  bezoekers de mogelijkheid hebben de film aan te schaffen op Blu-ray. Leden van de cast en crew zullen aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden, en de makers nemen ook props uit de film mee!


Roy Gilsing is een industrieel ontwerper uit Rotterdam en een Star Wars-fan van het eerste uur. Vanuit zijn webshop WannaWanga produceert hij onderdelen die fans over de hele wereld in staat stellen om accurate replica’s te kunnen bouwen van met name lightsabers uit de originele trilogie en de recente sequels. Op Echo Base Con zal Roy een deel van zijn eigen, zelfgebouwde collectie van lightsabers en andere props tonen, en beantwoordt hij met veel plezier alle vragen over de geschiedenis van deze iconische Jedi-wapens!

WannaWanga lightsabers

 

Back to the main page …Terug naar de hoofdpagina