Op Echo Base Charity Con 2023 zullen diverse fangroepen, propmakers en cosplayers aanwezig zijn. We stellen je hieronder graag aan je voor.


Dutch Garrison

Een Star Wars-event is niet compleet zonder de cosplayers van de 501st Legion en we zijn daarom erg trots te kunnen aankondigen dat de Nederlandse tak, de Dutch Garrison, in full force aanwezig zal zijn op Echo Base Charity Con 2023!

Dutch Garrison


Het Keizerrijk kan alleen een halt worden toegeroepen door de moedige inzet van Jedi en Rebellen. We zijn daarom blij dat de Nederlandse tak van de Rebel Legion, de Dune Sea Base, wederom hun opwachting zal maken op Echo Base Charity Con 2023!

Rebel Legion Dune Sea Base


De Mandalorian Mercs Costume Club (MMCC) is een wereldwijde cosplayclub, die zich richt op alles wat met de Mandalorians te maken heeft. De Nederlandse Clan Diryc Vhetin maakt onderdeel uit van de MMCC en zal opnieuw hun opwachting maken op Echo Base Con.


R2-D2 Builders Club

Op Echo Base Charity Con loop je de kans om oog in oog te staan met R2-D2BB-8 of andere droids uit het Star Wars-universum. De R2 Builders Nederland en R2 Builders Belgium zijn namelijk aanwezig om hun zelfgemaakte creaties aan jullie te tonen! Je kunt ze overal tegenkomen om mee op de foto te gaan of om te vragen aan de makers hoe ze de droids hebben gebouwd.

R2-D2 Builders Club


Back to the main page …Terug naar de hoofdpagina