Zaal 12 van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht doet dienst als “Starkiller Base”, onze main stage met maar liefst 575 stoelen waar de gehele dag door diverse panels, Q&A’s en filmvertoningen zullen worden gehouden.

De voorste 50 stoelen in de zaal zijn gereserveerd voor houders van een Vrienden van Echo Base-kaart (onze V.I.P. tickethouders). Alle andere stoelen zijn vrij beschikbaar, maar let op: vol is vol!


Een dag uit het leven van een LEGO Star Wars-designer
Panel | Engels gesproken | Tijd: TBC |  Starkiller Base (zaal 12)

In deze presentatie vertelt Niels M. Frederiksen over hoe zijn jongensdroom werkelijkheid werd toen hij aan de slag ging als ontwerper bij LEGO en wat er komt kijken bij het creëren van een LEGO Star Wars-set: met welke aspecten moet hij rekening houden bij het ontwikkelen van een set en welke leuke, spannende en verschillende uitdagingen komt hij tegen in zijn werk.

Tijdens deze presentatie krijg je een uitgebreide blik achter de schermen, tips voor LEGO-ontwerpers in spe en krijg je ook de gelegenheid je vragen te stellen.

 


De komende maanden zul je op deze pagina een volledig overzicht kunnen terugvinden van alle panels, Q&A’s en filmvertoningen die we gepland hebben staan. Houd onze website in de gaten voor nieuwe aankondigingen.

 

 

 

 

 …Terug naar de hoofdpagina