Echo Base Con 2023 wordt gehouden op de tweede en derde verdieping van Pathé Amsterdam Noord.

Begane grond

Op de begane grond van Pathé Amsterdam Noord bevindt zich de ingang van Echo Base Con 2023. Let op: dit is niet de hoofdingang van Pathé maar een aparte ingang links daarvan. Bij deze ingang bevindt zich de  toegangscontrole. Hier wordt je entreekaartje gescand en krijg je een polsbandje. Door middel van dit polsbandje kunnen je vrij bewegen tussen de verschillende ruimtes van Echo Base Con. Bij de ingang bevindt zich ook de infobalie waar je terecht kunt voor al je vragen.

2e verdieping

Met de trap of de lift ga je vanuit hier naar de tweede verdieping waar je als eerste de charity lottery voor het goede doel vindt waar je kans maakt op een van de honderden prijzen. Daarachter bevindt zich de main hall van Echo Base Con. Hier vind je de meest uiteenlopende merchandise: van action figures tot Star Wars LEGO, van trading cards tot comics en van Funko Pops tot posters.

Ook bevindt zich hier de autograph area waar je onze speciale gasten kunt ontmoeten, en de stand van Catawiki waar je de veilingitems voor het goede doel kunt bekijken en direct een bod kunt uitbrengen.

Op deze verdieping vind je ook de uitvalsbasis van de R2 Builders Nederland en België met hun prachtige droids, en kun je op het dakterras met LudoSport Amsterdam leren vechten met een lightsaber (bij slecht weer vindt dit plaats op de derde verdieping).

2e verdieping

3e verdieping

Vanuit hier kun je met de roltrap of lift omhoog naar de derde verdieping. Hier vind je de cosplayers van Dutch Garrison (501st Legion), Dune Sea Base (Rebel Legion), Clan Diryc Vhetin (Mandalorian Mercs Costume Club) en de Galactic Academy – Dantooine Campus.

Op deze verdieping kun je ook je favoriete personage op je wang of arm laten schminken, en de prachtige diorama’s bekijken van The Diorama Builder. Ook vind je hier de indrukwekkende replicaprops van Black Lemon Props, Industrial Light & Modeling, Vedor Replicas en WannaWanga.com.

Tot slot bevindt zich hier ook de Mandalore Stage en de Mos Espa Stage, waar de hele dag door diverse panels en filmvertoningen plaats zullen vinden.

3e verdieping