Op Echo Base Con 2023 heb je weer de mogelijkheid om je Star Wars-verzameling uit te breiden bij één van de vele aanwezige standhouders. Ook voor deze editie ligt onze focus op een zo breed mogelijk aanbod aan merchandise: van action figures tot Star Wars LEGO, van T-shirts tot trading cards en van posters tot boeken.

Op onze standhouders pagina vind je een overzicht met alle tot nu toe bevestigde standhouders. In de aanloop naar het evenement wordt deze lijst steeds bijgewerkt en uitgebreid, dus neem geregeld een kijkje op onze website. Daarnaast zullen we van tijd tot tijd ook met een aantal van deze standhouders een weggeefactie organiseren op onze Facebook- pagina.

Wil jij (als bedrijf òf particulier) ook graag aanwezig zijn met een stand voor het verkopen van merchandise? Neem dan even contact met ons op via contact pagina. Maar wees er wel snel bij: zo’n 90% van alle beschikbare ruimte is al verkocht!

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD