Wat een onvergetelijke ervaring was Echo Base Con 2023! Samen hebben we een dag vol Star Wars-magie beleefd die ons nog lang bij zal blijven.
 
Bekijk nu de aftermovie van Echo Base Con 2023, gemaakt door Petersen Media, en beleef de fantastische dag die we hebben meegemaakt opnieuw. 🎥🎞️

We willen onze grote dankbaarheid uitspreken aan onze speciale gasten Brendan Wayne, Justin van der Lek, Bonnie Piesse, Duncan Pow, Denis Lawson, Caroline Blakiston en Dermot Crowley, schrijver George van Hal, Star Wars Awakens, Eugene Leclercq, de Scruffy Looking Nerf Herders Ruben van der Meer, Horace Cohen & Arie Koomen, onze geweldige hosts Dennis Mons en Roderick Vonhögen, Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company Benelux, Hasbro Benelux, Catawiki, Pathé Amsterdam Noord, Triple P Entertainment, Star Wars Autograph Universe, Beckett Authentication Services, poster artist Vinz El Tabanas, Elite Signatures, Petersen Media, Star Wars Autograph News, Roy Gilsing Design, Ravensburger, Uitprinten.nl, Old School Toys, PBM Express, Slukom, Jazzinc, LudoSports Amsterdam, alle aanwezige cosplayers, propmakers en standhouders, en niet te vergeten: alle bezoekers. Zonder jullie aanwezigheid, inzet en steun zou Echo Base Con niet kunnen bestaan. 🙌❤️
 
Een speciale dank aan onze staff Kees, Laura, Linda, Maurice, Peter-Jan en Tabitha, en onze crew Amber, Bas, Chantal, Chris, Cor, Edwin, Eli, Engelina, Eric, Erica, Fay, Henry, Ilja, Jahja, Jarno, Jesper, Joost, Marco, Melissa, Mike, Miranda, Nancy, Natasja, Peter, Pim en Tay voor het perfect laten verlopen van de dag.
 
Patrick, Leo, Wiebe
Organisatie Echo Base Charity Con

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD