Brian Herring is een Britse poppenspeler die aanvankelijk als acteur, stand-up komiek en podiummanager werkte, totdat hij in 1992 aan de slag ging bij de legendarische Britse poppenshow Spitting Image waar hij het vak van poppenspeler leerde beoefenen. Vanaf 1999 ging hij werken voor de Jim Henson Company waar hij onder meer werkte aan The Muppet Christmas Carol.

Daarnaast heeft Brian de afgelopen jaren aan diverse andere films en televisieseries meegewerkt, zowel als acteur als poppenspeler, voor titels als 28 Weeks Later, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, Hellboy 2: The Golden Army, de Simon Pegg-film The World’s End en de Alien prequel Prometheus.

Star Wars-fans zullen hem het best kennen als de performer van BB-8 in Star Wars: The Force Awakens. Deze rol vervulde hij ook voor het vervolg Star Wars: The Last Jedi en voor de aankomende, laatste Saga-film Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker. Daarnaast was hij ook één van de performers van de Porgs in The Last Jedi en The Rise of Skywalker.

Hij werkte daarnaast ook aan Star Wars: Rogue One – A Star Wars Story, waarin hij onder meer te zien is als de droid SE-2 en aan Solo – A Star Wars Story (waarbij hij onder meer hielp met de ontwikkeling en performance van Rio Durant en Lady Proxima).

Brian Herring zal tijdens Echo Base Con vragen beantwoorden van de bezoekers en een signeersessie houden.

Prijs handtekening: 30 euro
Selfie: 30 euro
Combinatie handtekening + selfie: 50 euro
Beckett Witness Certification: 10 euro

 

Brian Herring
Brian Herring & BB-8
Brian Herring
BB-8 in The Rise of Skywalker
Brian Herring
Brian Herring & Porgs
Brian Herring
Brian Herring

 

 

 

 …Terug naar de hoofdpagina