R2 Builders

[:nl]Echo Base Charity Con heeft als doel het inzamelen van geld voor het goede doel. Maar in beginsel is het een evenement door fans, voor fans. Behalve dat Star Wars een verzameling is van prachtige films, series en nog veel meer, is het fandom datgene wat de franchise naar een ongekende hoogte tilt. Daarom is het voor ons ook vanzelfsprekend dat diverse fangroepen aanwezig zullen zijn.

In december loop je dan ook de kans om oog in oog te komen staan met R2-D2, BB-8 of andere droids uit het Star Wars-universum. De Astromech Builders Club Benelux en R2 Builders Belgium zijn namelijk aanwezig om hun zelfgemaakte creaties aan jullie te tonen! Je kunt ze overal tegenkomen om mee op de foto te gaan of om te vragen aan de makers hoe ze de droids hebben gebouwd.[:en]The goal of Echo Base Charity Con is to raise money for charity. But in principal it is an event by fans, for fans. Besides that Star Wars consists of a collection of beautiful movies, series and much more, it is fandom that lifts the franchise to new heights. That is why it goes without saying that all kinds of fan groups will be present.

In December you will be able to meet R2-D2, BB-8 or other droids from the Star Wars universe. The Astromech Builders Club Benelux and R2 Builders Belgium will be present to show you their selfmade creations! You can meet them all over the venue to take pictures with them or to ask their makers what it takes to build the droids.[:de]Das Ziel der Echo Base Charity Con ist es Geld für einen guten Zweck einzusammeln. Aber eigentlich is es eine Veranstalltung die von Star Wars Fans für Star Wars Fans organisiert wird. Star Wars besteht nicht nur aus Filmen und Fernsehserien, sondern auch aus dem was Fans ans Universum zufügen. Darum versteht es sich von selbst das verschiedene Fan Gruppen an der Echo Base Charity Con teilnehmen.

In Dezember hast du die Gelegenheit R2-D2, BB-8 und anderen Droiden aus dem Star Wars Universum zu begegnen. Der ‘Astromech Builders Club Benelux‘ und die ‘R2 Builders Belgium‘ werden euch ihre handgemachten Projekte zeigen. Überall auf der Messe könnt ihr den Droiden begegnen und mit ihnen ein Foto machen, oder die Konstrukteure fragen was nötig war, um die Droiden zu bauen.[:]