LEGO

[:nl]LEGO is al zo’n 20 jaar bijna onlosmakelijk verbonden met Star Wars en kan daarom natuurlijk niet ontbreken op Echo Base Charity Con!

In de speciale LEGO-hoek kun je naar hartelust bouwen met duizenden losse Star Wars LEGO-steentjes. Voor de nieuwste sets, waaronder die van The Last Jedi, kun je bij de stand van Intertoys Zaltbommel terecht. Ook kun je op de foto gaan met een levensgroot Star Wars LEGO-beeld.

Kortom: genoeg reden voor LEGO-fans om een kijkje te nemen in de “Mos Eisley”-zaal![:en]LEGO has been linked to Star Wars for almost 20 years and definitely deserves a place at Echo Base Charity Con!

In the special LEGO corner you will find thousands of loose Star Wars LEGO bricks to build your own creations. If you are looking for the latest Star Wars set, including The Last Jedi, Intertoys Zaltbommel has you covered. And don’t forget to take your picture with a lifesize Star Wars LEGO statue!

In short: enough reason for LEGO fans to check out the “Mos Eisley” room![:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD