#EBCC2017 uitverkocht

[:nl]Het echte aftellen is nu begonnen. Over een paar dagen gaat Echo Base Charity Con namelijk van start. Na het uitverkopen van de “Vrienden van Echo Base”-kaarten en de kaarten voor de exclusieve charity screening van Star Wars: The Last Jedi zijn sinds vandaag ook de dagkaarten en de middagkaarten uitverkocht! Aan de kassa zullen helaas dus GEEN kaarten meer te koop zijn.

Tot aan 16 december zullen we je verder gaan informeren over het evenement. We hebben er heel veel zin in en we zien jou graag volgende week zaterdag in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht!

 

 

 

 [:en]The real countdown has officialy begun. In a few days Echo Base Charity Con will open its doors. After the “Friends of Echo Base” tickets and the tickets for the exclusive charity screening of Star Wars: The Last Jedi sold out, today not only the ‘Day’ tickets but also the ‘Afternoon’ tickets sold out! Therefore, NO tickets will available at the door.

Until December 16th we will inform you further about the event. We are very excited and we are looking forward to seeing you next Saturday at Kinepolis Jaarbeurs Utrecht![:de]The real countdown has officialy begun. In a few days Echo Base Charity Con will open its doors. After the “Friends of Echo Base” tickets and the tickets for the exclusive charity screening of Star Wars: The Last Jedi sold out, today not only the ‘Day’ tickets but also the ‘Afternoon’ tickets sold out! Therefore, NO tickets will available at the door.

Until December 16th we will inform you further about the event. We are very excited and we are looking forward to seeing you next Saturday at Kinepolis Jaarbeurs Utrecht![:]