Remnants of the Order

[:nl]Vandaag ontvingen wij het volgende bericht van de makers van Remnants of the Order​:

“Beste Echo Base fans,

Helaas kan de publieke première op Echo Base Con niet doorgaan.

Deze film is ontstaan en gemaakt vanuit een enorme passie voor Star Wars. Het wordt een prachtige film, maar essentiële details die de film naar een hoger niveau zullen brengen, zijn nog niet af. Wij vinden het belangrijk om jullie een film te laten zien waar wij achter staan én trots op zijn! Wij hopen op jullie begrip.

Wij zullen nog steeds met een stand op Echo Base Con staan, dus kom vooral langs als jullie meer willen weten over ons project en op de hoogte gehouden willen worden. Want uitstel is geen afstel!

Wij hopen jullie te zien op Echo Base Con​,
Remnants of the Order”

Wij vinden het ontzettend jammer dat de geplande première van Remnants of the Order niet door kan gaan, maar zijn blij dat de makers toch aanwezig zullen zijn om meer te vertellen over hun project.[:en]Today we received the following message from the creators of Remnants of the Order:

“Dear Echo Base fans,

Unfortunately, we will have to cancel the public premiere of Remnants of the Order.

This film has been created from an enourmous passion for Star Wars. It will be a beautiful film, but essential details that will bring it to a higher level are not yet finished. We feel it is very important to show you a film we can get behind and be proud of. We hope you understand.

We will still attend Echo Base Con so please make sure to stop by if you want to know more about our project!

We hope to see you at Echo Base Con,
Remnants of the Order”

While we are dissapointed we have to cancel the planned premiere of Remnants of the Order, we are still happy the creators will be present to talk about their project.[:de]Heute haben wir diese Nachricht erhalten von die Creators of Remnants of the Order:

“Dear Echo Base fans,

Unfortunately, we will have to cancel the public premiere of Remnants of the Order.

This film has been created from an enourmous passion for Star Wars. It will be a beautiful film, but essential details that will bring it to a higher level are not yet finished. We feel it is very important to show you a film we can get behind and be proud of. We hope you understand.

We will still attend Echo Base Con so please make sure to stop by if you want to know more about our project!

We hope to see you at Echo Base Con,
Remnants of the Order”

While we are dissapointed we have to cancel the planned premiere of Remnants of the Order, we are still happy the creators will be present to talk about their project.[:]