Star Wars Battlefront II poster

[:nl]Over precies een week is het 16 december en dus tijd voor Echo Base Charity Con. Voor de vroege vogels hebben we nog een leuk extraatje: van EA Star Wars mogen we namelijk een gratis Star Wars: Battlefront II poster weggeven aan de eerste 150 bezoekers!

Liefhebbers van gamen en van Battlefront kunnen daarnaast ook terecht bij onze speciale charity veiling in samenwerking met Catawiki. Hier vind je een door Spencer Wilding (Darth Vader in Rogue One – A Star Wars Story) gesigneerd exemplaar terug van Star Wars: Battlefront II – Elite Trooper Deluxe Edition voor de Sony Playstation 4 en een Star Wars – Battlefront II gelimiteerde, genummerde poster gesigneerd door Joonas Suotamo (Chewbacca in The Force Awakens, Rogue One, The Last Jedi en Solo – A Star Wars Story) en Spencer Wilding.

Deze en nog veel meer items vind je alleen deze week terug op Catawiki.

 

catawiki battlefront 2 gesigneerd exemplaar[:en]In exactly one week it will be December, 16th and therefore time for Echo Base Charity Con. For the early birds we offer a nice little bonus: thanks to EA Star Wars we are able to hand out a  free Star Wars: Battlefront II poster to the first 150 attendees!

For those that love gaming and Battlefront, why not take a look at our exclusive charity auction, brought to you in association with Catawiki. Here you will find a by Spencer Wilding (Darth Vader in Rogue One – A Star Wars Story) signed copy of Star Wars: Battlefront II – Elite Trooper Deluxe Edition for Sony Playstation 4 and a Star Wars – Battlefront II limited, numbered poster signed by Joonas Suotamo (Chewbacca in The Force Awakens, Rogue One, The Last Jedi and Solo – A Star Wars Story) and Spencer Wilding.

These and many more other items can be found at Catawiki this week only.

 

catawiki battlefront 2 gesigneerd exemplaar[:de]In exactly one week it will be December, 16th and therefore time for Echo Base Charity Con. For the early birds we offer a nice little bonus: thanks to EA Star Wars we are able to hand out a  free Star Wars: Battlefront II poster to the first 150 attendees!

For those that love gaming and Battlefront, why not take a look at our exclusive charity auction, brought to you in association with Catawiki. Here you will find a by Spencer Wilding (Darth Vader in Rogue One – A Star Wars Story) signed copy of Star Wars: Battlefront II – Elite Trooper Deluxe Edition for Sony Playstation 4 and a Star Wars – Battlefront II limited, numbered poster signed by Joonas Suotamo (Chewbacca in The Force Awakens, Rogue One, The Last Jedi and Solo – A Star Wars Story) and Spencer Wilding.

These and many more other items can be found at Catawiki this week only.

 

catawiki battlefront 2 gesigneerd exemplaar[:]