Star Wars Battlefront II poster

Gratis Star Wars Battlefront II poster

Over precies een week is het 16 december en dus tijd voor Echo Base Charity Con. Voor de vroege vogels hebben we nog een leuk extraatje: van EA Star Wars mogen we namelijk een gratis Star Wars: Battlefront II poster weggeven aan de eerste 150 bezoekers!

Liefhebbers van gamen en van Battlefront kunnen daarnaast ook terecht bij onze speciale charity veiling in samenwerking met Catawiki. Hier vind je een door Spencer Wilding (Darth Vader in Rogue One – A Star Wars Story) gesigneerd exemplaar terug van Star Wars: Battlefront II – Elite Trooper Deluxe Edition voor de Sony Playstation 4 en een Star Wars – Battlefront II gelimiteerde, genummerde poster gesigneerd door Joonas Suotamo (Chewbacca in The Force Awakens, Rogue One, The Last Jedi en Solo – A Star Wars Story) en Spencer Wilding.

Deze en nog veel meer items vind je alleen deze week terug op Catawiki.

 

catawiki battlefront 2 gesigneerd exemplaar