Star Wars X-Wing

Speel Star Wars miniature games op Echo Base Con

Hou je van Star Wars​ board- en miniature games? Ook dan zit je goed op Echo Base Con!

SquadGear​ is namelijk ook dit keer weer aanwezig op Echo Base Con met de twee bestverkochte Star Wars-bordspellen wereldwijd: Star Wars: X-Wing Second Edition en Star Wars: Legion.

Het veelgeprezen miniature spel Star Wars: X-Wing kreeg een vervolg met de Second Edition, waarin meer facties aanwezig zijn waardoor je nog beter je squadron kan finetunen. Maar niet alleen het spel is ontzettend verslavend, de miniaturen zijn ook super gedetailleerd en belanden hierdoor bij veel verzamelaars in de vitrinekast.

Star Wars: Legion is van een ander kaliber. Modelbouw én bordspel komen samen in dit legendarische spel. Waar Star Wars: X-Wing zich in de lucht afspeelt heb je hier het bevel over grondtroepen. Maak je eigen units, zet scenery neer en ga aan de slag. Een spel dat ook de omgeving meeneemt in de tactieken die je moet toepassen.

SquadGear neemt een ruim assortiment starter packs, uitbreidingen en op maat gemaakte accessoires voor Star Wars: X-Wing Second Edition & Star Wars: Legion mee.

Mocht je deze spellen nog niet kennen staat het demoteam van SquadGear klaar om je uit te leggen hoe het werkt en kun je alvast je eerste spelletjes spelen!

Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe bevestigde standhouders.

Star Wars miniature games van SquadGear