Met nog iets minder dan twee weken te gaan tot Echo Base Con gaat het steeds harder met de kaartverkoop.

Er zijn meer toegangskaarten beschikbaar dan in 2017, maar met name het aantal beschikbare dagkaarten wordt steeds minder. Ook de charity screening van The Rise of Skywalker is bijna uitverkocht!!! UPDATE: DE CHARITY SCREENING IS INMIDDELS VOLLEDIG UITVERKOCHT.

Wacht dus niet te lang en koop hier je toegangskaarten voor Echo Base Charity Con op 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht voor het te laat is![:en]With a little less than two weeks to go until Echo Base Con ticket sales are going faster and faster.

There are more tickets available than in 2017, but especially the day tickets are selling fast. The charity screening of The Rise of Skywalker is almost completely sold out!!! UPDATE: THE CHARITY SCREENING IS NOW COMPLETELY SOLD OUT.

Don’t wait too long and buy your tickets for Echo Base Charity Con on December 21th at Kinepolis Jaarbeurs Utrecht here before it’s too late!

[:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD