Remnants of the Order

Screening Remnants of the Order

[:nl]Vandaag maken we ons Main Stage programma compleet met de vertoning van Remnants of the Order!

Oorspronkelijk zou deze Nederlandse Star Wars-fanfilm in première gaan tijdens Echo Base Con 2017, maar helaas was de film niet op tijd klaar. We zijn blij dat de film nu eenmalig en voor het allerlaatst te zien zal zijn op het grote doek!

Leden van de cast en crew zijn aanwezig op de conventie om je vragen te beantwoorden, en om props te tonen die zijn gebruikt tijdens de productie. Ook is het mogelijk Remnants of the Order op Blu-ray aan te schaffen.

Een overzicht van alle panels en screenings en hun aanvangstijden vind je hier. Kaarten voor Echo Base Con zijn te koop via deze pagina.

[:en]Today we complete our Main Stage program with the screening of Remnants of the Order!

Originally, this Dutch (English spoken) Star Wars fan film was to premiere during Echo Base Con 2017, but unfortunately the film was not finished in time. We are happy that the film will be shown on the big screen one last time!

Members of the cast and crew are present at the convention to answer your questions, and will have various props on display for you to see. You also have the opportunity to purchase the film on Blu-ray.

The screening of Remnants of the Order will take place at Echo Base Charity Con on December 21 at Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. A full overview of all panels and screenings with start times can be found here. Tickets for Echo Base Con are for sale here.

[:]