Star Wars Quiz

[:nl]Cadeau voor elke bezoeker[:en]Free present for each visitor[:]

[:nl]Hoe begin je de Kerstvakantie beter dan met een Star Wars-feestje? Dat feestje is natuurlijk de Nederlandse Star Wars-conventie, Echo Base Con. En bij een feestje hoort natuurlijk een cadeautje!

In samenwerking met Asmodee The Netherlands krijgt ELKE bezoeker van Echo Base Charity Con het spel “Star Wars Quiz” helemaal gratis! Met dit spel ter waarde van 15 euro test je dankzij de 500 verschillende vragen jouw Star Wars-kennis en die van je familie of vrienden!

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Koop vandaag nog HIER jouw kaarten![:en]How to better start the Christmas holiday than with a Star Wars party? That party is of course the Dutch Star Wars convention, Echo Base Con. And where’s a party, there are presents!

In collaboration with Asmodee The Netherlands, every Echo Base Charity Con attendee gets a “Star Wars Quiz” game for free! With this game (retail price 15 euro) you can test your Star Wars knowledge and that of your family or friends thanks to the 500 different questions!

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21 in Kinepolis Jaarbeurs, Utrecht, the Netherlands. Buy your tickets HERE today![:]